To je to što me zanima!

Atletico traži partnera Mandži: Chicharito uskoro 'rojiblanco'?

Meksikanac je navodno želja Diega Simeonea koji traži partnera Mariju Mandžukiću u napadu. Napadački dvojac iz prošle sezone, Villa i Costa, zabio je čak 50 golova
Vidi originalni članak

Ako je Mario Mandžukić nasljednik Diega Coste, onda bi zamjena za Davida Villu uskoro trebao postati Chicharito Hernandez (26)

Španjolski mediji javljaju kako se Diego Simeone nije zadovoljio dovođenjem samo jednog napadača te kako odlazak dva najbolja strijelca momčadi može nadoknaditi samo kupovinom još jednog vrhunskog strijelca. Izbor je navodno pao na Chicharita koji je nezadovoljan u Manchester Unitedu i rado bi došao u Atletico.

Spomenuti dvojac prošle je sezone za Atletico zabio 50 golova pa bi se Mandžo i njegov novi partner u napadu trebali barem približiti toj brojci ako 'rojiblancose' žele odvesti do uspjeha iz prošle sezone.

Chicharito je navodno vrlo laka meta. Van Gaal ne računa na njega u najboljih 11 i prodao bi ga za minimalno 20 milijuna eura. No za Meksikanca se zanima i Inter koji slaže momčad oko Matea Kovačića za povratak u lov na trofeje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • miki-mili 25.07.2014.

    inter slaze momcad oko Kovacica????Nisam se dugo ovako nasmijao

  • Lizzmaister 25.07.2014.

    to bi bia odlican tandem

  • Diavolo_1 25.07.2014.

    sto ti je spanjolska liga. prvak rasprodao pola momcadi da bi prezivio dok barca i real dovode igrace od 80-90 milijuna eura. sad ce se real i barca mijenjati kao prvaci spanjolske sljedecih 10-15 godina dok opet ne dodje do novog iznenadjenja i netko drugi osvoji ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare