To je to što me zanima!

ATP Nice: Mate Pavić i Michael Venus u 4. finalu ove sezone...

Hrvat Mate Pavić i Novozelanđanin Michael Venus pobijedili su švedski par Brunstrom - Siljestrom za sedmi zajednički finale otkako igraju zajedno
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Mate Pavić i Novozelanđanin Michael Venus pobijedili su švedski par Brunstrom - Siljestrom sa 7-6 (6), 6-3 u polufinalu ATP turnira parova u Nici te se plasirali u finale. 

Za Pavića i Venusa će to biti sedmi zajednički finale, a četvrti u ovoj sezoni u kojoj su se već domogli naslova na turnirima u Aucklandu, Montpellieru i Marseilleu.

Zanimljivo, upravo su u Nici prošle godine osvojili svoj prvi od četiri zajednička naslova, a nijedan se nije uspio domoći pobjedničkog trofeja na ATP turnirima dok nisu zaigrali zajedno.

Venus je sve najbolje rezultate u karijeri ostvario s Pavićem, dok je 22-godišnji Splićanin, osim s Novozelanđaninom, bio finalist u kombinacijama s Ivanom Dodigom, Marinom Draganjom i Nicholasom Monroeom.

Pavić i Venus će prošlogodišnji naslov iz Nice braniti u subotu protiv boljeg iz sraza Kolumbijaca Cabala i Faraha s Amerikancima Butorcem i Lipskym, koji je na rasporedu u petak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare