To je to što me zanima!

Milijuni za Luku prvi put...drugi put: Real sad nudi 42 milijuna

Natezanje na relaciji Madrid-London oko Luke Modrića nastavlja se. Tottenham traži više, Real se nećka, ali ipak povisuje ponudu, sada za Luku nude 42 milijuna eura
Vidi originalni članak

Milijuni za Luku jednom...Milijuni za Luku drugi put...

U samo nekoliko sati ESPN javlja kako je Real MAdrid još jednom podigao ponudu za Luku Modrića. Madriđani za hrvatskog reprezentativca sada nude čak 42 milijuna eura. Hoće li to konačno biti dovoljno Levyju i hoće li konačno Luka dobiti novi klub?

Sada se čeka samo odgovor iz Londona

Real je spremio dva milijuna više

Tottenham je odbio Realova Nurija Sahina pa su iz Madrida poslali pojačanu ponudu za Modrića

Real Madrid povećava ponudu za Luku Modrića! Nakon prvotnih 35 milijuna eura, prema informacijama koje donosi ESPN, Tottenhamu sad nude 38!

Situaciju je promijenila činjenica da Spursi ne žele Nurija Sahina, ni na posudbu ni u paketu, no Real takav stav nije odbio. Naime, turskog će reprezentativca vjerojatno ''uvaliti'' Arsenalu.

- Real će ponuditi 38 milijuna za Modrića, no ne i 45 koliko Tottenham traži jer toliko novca nemaju Andre Villas-Boas poručio im je da ga ne zanima Sahin - otkrio je neimenovani izvor ESPN-u.

U tekstu dodaju kako će Daniel Levy inzistirati na barem 40 milijuna eura sad kad je vidio da Real diže letvicu te kako će čekati posljednji trenutak da donese konačnu odluku.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Ralbak 28.07.2012.

    citam ovo i cudim se ko pile sisi! a ljepo mi je razrednica rekla da ce mi matematika trebati u zivotu :-$

  • 2sm3tj65 28.07.2012.

    Pazite kako pišete komentare,gospon Levy čita 24 sata i zna Hrvatski :D

  • daljinac 28.07.2012.

    ma koga nogomet i tog malog zanima. OLIMPIJADA JE !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare