Obavijesti

Sport

Komentari 70

Milijuni za Luku prvi put...drugi put: Real sad nudi 42 milijuna

Milijuni za Luku prvi put...drugi put: Real sad nudi 42 milijuna
1

Natezanje na relaciji Madrid-London oko Luke Modrića nastavlja se. Tottenham traži više, Real se nećka, ali ipak povisuje ponudu, sada za Luku nude 42 milijuna eura

VIDEO

Milijuni za Luku jednom...Milijuni za Luku drugi put...

U samo nekoliko sati ESPN javlja kako je Real MAdrid još jednom podigao ponudu za Luku Modrića. Madriđani za hrvatskog reprezentativca sada nude čak 42 milijuna eura. Hoće li to konačno biti dovoljno Levyju i hoće li konačno Luka dobiti novi klub?

Sada se čeka samo odgovor iz Londona

Real je spremio dva milijuna više

Tottenham je odbio Realova Nurija Sahina pa su iz Madrida poslali pojačanu ponudu za Modrića

Real Madrid povećava ponudu za Luku Modrića! Nakon prvotnih 35 milijuna eura, prema informacijama koje donosi ESPN, Tottenhamu sad nude 38!

Situaciju je promijenila činjenica da Spursi ne žele Nurija Sahina, ni na posudbu ni u paketu, no Real takav stav nije odbio. Naime, turskog će reprezentativca vjerojatno ''uvaliti'' Arsenalu.

- Real će ponuditi 38 milijuna za Modrića, no ne i 45 koliko Tottenham traži jer toliko novca nemaju Andre Villas-Boas poručio im je da ga ne zanima Sahin - otkrio je neimenovani izvor ESPN-u.

U tekstu dodaju kako će Daniel Levy inzistirati na barem 40 milijuna eura sad kad je vidio da Real diže letvicu te kako će čekati posljednji trenutak da donese konačnu odluku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju