To je to što me zanima!

Australci nam kradu igrača: Karačić će igrati za 'klokane'?!

Mladi hrvatski reprezentativac Fran Karačić, čiji je otac rođen u Australiji, dobio je poziv od australske nogometne reprezentacije. To je potvrdio izvršni direktor Lokomotive Denis Gudasić...
Vidi originalni članak

Branič Lokomotive i mladi hrvatski reprezentativac, Fran Karačić (22), mogao bi u budućnosti nastupati za reprezentaciju Australije, a to je potvrdio izvršni direktor Lokomotive Denis Gudasić za australski Herald Sun.

- Frana su kontaktirali iz australskog nogometnog saveza. Odluka je na njemu, ali vjerujem da će ozbiljno promisliti. Dugo je u Hrvatskoj, ali podržat ćemo njegovu odluku. Bio bi vrijedan član australske momčad - kazao je Gudasić te rekao kako su ga i prije zvali no morao je odbiti poziv zbog ozljede.

Karačićev otac je rođen u Australiji dok mu je djed tamo proveo većinu života te samim time već posjeduje australsku putovnicu. Karačić je za U21 reprezentaciju nastupio osam puta dok za seniorsku reprezentaciju nije nastupio nijedanput. Stoga bi mogao bez problema zaigrati za reprezentaciju Australije već u na SP-u u Rusiji, naravno ukoliko prihvati njihov poziv.

Karačić igra na poziciji desnog beka te je ove sezone za "lokose" nastupio 22 puta i postigao jedan pogodak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Soliterba 19.04.2018.

    pa moze i zs BiH igrat... karacici su podrijetlom iz BiH... a deda mu otiso za kraljevine ha haha... big deal

Komentiraj...
Vidi sve komentare