To je to što me zanima!

Austrija želi Hrvatskoj ukrasti Dinamovo 'čudo od djeteta'

Mediji u Austriji javljaju da je najmlađi strijelac u povijesti HNL-a zaludio svoju rodnu grudu te su čelnici njihove nogometne reprezetnacije navodno već krenuli u akciju
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (16) najmlađi je strijelac u povijesti HNL-a, a nakon što se posljednjih mjeseci nagađalo tko se sve od europskih velikana zanima za Dinamovog wunderkinda, u austrijskim medijima pojavila se informacija da se za njega zainteresirao i austrijski nogometni savez.

Pustite ga da radi, vidio sam da su propadali i veći talenti od njega, Vaha se boji za Matea

'Modro' čudo od djeteta rođeno je u Linzu i Austrijanci s pravom vjeruju da ga mogu nagovoriti da jednog dana obuče dres njihove reprezentacije. No s obzirom da je mladi Kovačić odbio brojne ponude najboljih nogometnih škola diljem Europe, među kojima i onu Ajaxovu, isključivo zbog želje da igra za Dinamo, teško da će Austrijanci uspjeti u svom naumu.

Mateo nije Messi niti će ikad igrati kao on, Vaha štiti Kovačića

Talentirani Mateo odigrao je 11 utakmica za U-17 reprezentaciju Hrvatske te je kockasti dres navlačio i u U-14 i U-15 kategorijama. Tim slijedom za koju godinu Kovačić bi mogao nastupiti i za seniorsku reprezentaciju, no dok se god to ne dogodi, Austrijanci se imaju pravo nadati da će nam ukrasti jednog od najvećih nogometnih talenata u Europi u svojoj dobnoj kategoriji.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ppetpet 24.11.2010.

    jao sta ste dosadni sa ovi malim

  • ljubuski 24.11.2010.

    Maminjo da novinarima po 100 eurića i oni odmah stvaraju igračine u novinama (tj. napuhane zvijezde). Pa tko se ne sjeća bombastičnih naslova budućih zvijezda: Domagoj Abramović, Darijo Zahora, Andrej Kramarić sve plave devetke o kojima je pisano kao da su križanci u najmanju ruku Ronalda, Maradone i Pelea...

  • hrabro srce_1 24.11.2010.

    sjeća li se itko grgića kojeg je prije par godina ćiro.b. dizao u nebesa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare