To je to što me zanima!

"Austrijanci imaju puno love, a stalno se ljute na Medveščak"

Salzburg i KAC imaju novca, 15 bicikala u teretani... Mi to nemamo. I onda se još neki bune da imamo previše sjevernoameričkih igrača, rekao je trener Medveščaka
Vidi originalni članak

Počastit ću se dobrom cigarom i čašom vina ako na koncu osvojim Ebel ligu. Opustit ću se i uživati u prekrasnu trenutku, kaže Medveščakov trener Marty Raymond.

Raymond je u dosadašnjpoj trenerskoj karijeri osvojio naslov s Phoenixom u ECHL ligi prije 12 godina, no, kaže, da bi mu naslov s ‘medvjedima’ bio draži.

- Više bi mi možda značio jer kad sam dolazio u Zagreb nisam znao ništa o klubu, o ligi, o gradu u koji sam došao - rekao je trener za internetsku stranicu Medveščaka.

Od kluba s najmanjim budžetom napravio je momčad koja se bori za naslov prvaka.

- Salzburg i KAC imaju novca, 15 bicikala u teretani... Mi to nemamo. I onda se još neki bune da imamo previše sjevernoameričkih igrača. Koje, usput, ne plaćamo bogato zbog malog budžeta. S obzirom na sve to, moram pohvaliti igrače za sve što su ove sezone učinili - dodao je.

O proslavi naslova prvaka Marty još ne razmišlja, ali dobro zna što će učiniti ako Medveščak pobijedi u finalu.

- Zapalit ću i popiti vina. Bilo bi mi drago da osvojimo naslov zbog onih koji su nas podcijenili - kaže kanadski stručnjak.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Theghostrider402 02.03.2012.

    jedan od malo kluba u hrvatskoj koji igra sa svim srcem! samo naprijed dečki!

  • Pixa_1 02.03.2012.

    Hrvatska - Švedska - 6.000 navjača Dinamo - nije vrijedno spomena Medveščak - Svaka tekma 7000 navijača ,ako nije u Areni. Dajte Maksimir Medvešćaku.

  • sakyosijek 02.03.2012.

    svaka cast deckima,nadajmo se da ce osvojit taj trofej,a onim nasim slijepcima od nogometasa treba oduzet putovnice i drzavljansvto.ne zasluzuju da nose hrvatski dres

Komentiraj...
Vidi sve komentare