To je to što me zanima!

Auto udario Wanderleija Silvu: Da nisam imao kacigu, umro bih

Bivši Prideov prvak i legenda MMA sporta Wanderlei Silva (43) vozio je bicikl te ga je udario auto. Nije to prvi put da se Silvi dogodila nesreća na biciklu. 'Teško je voziti bicikl po Curitibi', rekao je Brazilac
Vidi originalni članak

Vožnja biciklom može biti opasnija nego što izgleda, pogotovo ako se nalazite u Curitibi i ako ste Wanderlei Silva (44). Legendarni brazilski borac završio je u bolnici nakon što ga je udario automobil.

- Da nisam nosio kacigu, mogao sam umrijeti. Ljudi moraju biti oprezniji u prometu. teško je voziti bicikl po Curitibi - rekao je Silva za Tribune. Imao je sreće što je vozač koji ga je udario bio priseban pa ga je odmah odveo u bolnicu. 

Nije to prvi put da je Silvu udario automobil u rodnom gradu. Već mu se to dogodilo u svibnju 2016., također na biciklu.

- Tada sam mnogo razmišljao o životu. Živite dobro jer  će sve ubrzo biti gotovo. Bog vas blagoslovio, i ako vozite bicikl, nosite kacigu jer nikad ne znate kad će vam zatrebati - rekao je svojevremeno Wanderlei.

Podsjetimo, posljednje dvije borbe je Brazilac odradio u Bellatoru i izgubio od Chaela Sonnena (43) i 'Rampagea' Jacksona (41) prije dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mr_Zed 05.06.2020.

    Respektabilan borac... To još više pridodaje Mirkovom uspjehu iz 2006.

  • HDZ Ekskurzija Na Golom Otoku 05.06.2020.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate op omene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • nori 🖖 05.06.2020.

    Što je bilo s autom ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare