Obavijesti

Sport

Komentari 14

Auto udario Wanderleija Silvu: Da nisam imao kacigu, umro bih

Auto udario Wanderleija Silvu: Da nisam imao kacigu, umro bih
1

Bivši Prideov prvak i legenda MMA sporta Wanderlei Silva (43) vozio je bicikl te ga je udario auto. Nije to prvi put da se Silvi dogodila nesreća na biciklu. 'Teško je voziti bicikl po Curitibi', rekao je Brazilac

VIDEO

Vožnja biciklom može biti opasnija nego što izgleda, pogotovo ako se nalazite u Curitibi i ako ste Wanderlei Silva (44). Legendarni brazilski borac završio je u bolnici nakon što ga je udario automobil.

- Da nisam nosio kacigu, mogao sam umrijeti. Ljudi moraju biti oprezniji u prometu. teško je voziti bicikl po Curitibi - rekao je Silva za Tribune. Imao je sreće što je vozač koji ga je udario bio priseban pa ga je odmah odveo u bolnicu. 

Nije to prvi put da je Silvu udario automobil u rodnom gradu. Već mu se to dogodilo u svibnju 2016., također na biciklu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Tada sam mnogo razmišljao o životu. Živite dobro jer  će sve ubrzo biti gotovo. Bog vas blagoslovio, i ako vozite bicikl, nosite kacigu jer nikad ne znate kad će vam zatrebati - rekao je svojevremeno Wanderlei.

Podsjetimo, posljednje dvije borbe je Brazilac odradio u Bellatoru i izgubio od Chaela Sonnena (43) i 'Rampagea' Jacksona (41) prije dvije godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu