To je to što me zanima!

U Zadru kamenovali autobus Partizana, ozlijeđen trener

Nevjerojatno je da se takve situacije događaju u našem gradu u 21. stoljeću. Autobus im je zasut kamenjem, kaže direktor košarkaškog kluba Zadar Mičić
Vidi originalni članak

Trener 'crno-bijelih' Vlade Jovanović lakše je ozlijeđen nakon što su navijači Zadra kod Bilog Briga kamenovali njihov autobus sinoć oko 20 sati. Autobus je prevozio košarkaše Partizana s utakmice 11. kola NLB lige koju su izgubili od kluba iz Jazina 91-88. Autobusom su krenuli prema aerodromu.

- Kad smo krenuli iz dvorane autobus su pogodila dva kamena, jedan je razbio prozor, a drugi je pogodio Jovanovića u lice. No, samo ga je okrznuo, lice mu je sada malo natečeno - kazao je sportski direktor Partizana Dragan Todorić, prenosi B92.

Drugim su autobusom krenuli dalje, a predsjednik navijačke udruge Tornado Boris Marin kaže kako članovi te skupine nemaju veze s napadom, te kazao kako osuđuju napad. 

- Nevjerojatno je da se takve situacije događaju u našem gradu u 21. stoljeću. Sat nakon utakmice igrači i vodstvo Partizana našim su autobusom u policijskoj pratnji krenuli prema aerodromu. Međutim na Bilom Brigu iz mraka su zasuti kamenjem i tko zna još čime - kazao je Zdenko Mičić, direktor Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • koma 13.12.2010.

    bruka sa hrv strane bolestan narod

  • Nicko1 13.12.2010.

    Verovatno dosta ljudi pretpostavlja da će u Beogradu biti još gore.. Ja mislim da neće.. Beograđani su civilizovaniji od Zadrana. Kamenovanje je ionako popularno samo u Iraku, Afganistanu,Hrvatskoj..

  • ivan napast 13.12.2010.

    katastrofa eto samo toliko!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare