To je to što me zanima!

B. Vručina i Slaven Belupo još produbili krizu Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Igrači moraju početi igrati nogomet. A s trenerom ću ozbiljno razgovarati kako dalje, najavio je sportski direktor "modrih" Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je i u Koprivnici zadržao prepoznatljivu razinu igre. Napadači jamče nulu, a obrana što napravi. Silvio Rodić treći je golman u nizu, nakon Kozačika i Subašića, kojemu napad “modrih” nije uspio zabiti. Da optimistične najave domaćina nisu ćorci, pokazao je Bojan Vručina. Uzeo je loptu, povaljao Chagu i Drpića, a Bišćanu kroz noge zabio za 1-0. A da osim rezultatskog Ivankovićeva momčad bude i u igračkom minusu, pobrinuo se i Mikić, udarivši bez lopte Vručinu. Sve dvojbe, ako ih je i bilo, riješio je Vručina drugim golom.
“Mamiću, daj pare za Vručinu”, počeli su vikati gledatelji, a Dinamov izvršni dopredsjednik ukočenog lica gledao je nemoć svoje momčadi. Deset mintua prije kraja Ivanković je stavio obje ruke u džepove. Kao da je poručio da je radni dan gotov.
- Lagano nam sad sigurno nije, ali dali smo sve od sebe da bismo se vratili nakon poraza od Hajduka - rekao je Ivanković, odjeven sav u crno, kao da je u Koprivnicu išao na sprovod. Pričao je o sucu “revolverašu”, da nije trebao dati Mikiću crveni karton...
- Igrači nisu krivi, u Dinamu se radi takva atmosfera, koja uopće nije produktivna - pokušao je Ivanković pronaći razloge krize.

ZORAN MAMIĆ: VRIJEME JE ZA OZBILJAN RAZGOVOR
Igrači moraju početi igrati nogomet. Čim dođemo u Maksimir sjest ćemo i ozbiljno porazgovarati s Ivankovićem. Moramo vidjeti kako dalje - rekao je utučeni Dinamov sportski direktor Zoran Mamić i nastavio:
- I Hajduk i Slaven željeli su pobjedu više od nas. Ne znam zašto je to tako, kad bih imao čarobni štapić ne bi se to događalo.

ZABILI SE U SLAVEN, PA U OGRADU
Svoj dan nije imao ni Mile, vozač Dinamova autobusa. Krenuvši s parkinga zabio se u ogradu stadiona. Srećom, Mile i autobus prošli su bolje od igrača na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • crespo1607 27.09.2008.

    mamicu da si kupio vrucinu bilo bi bolje,a ne ti i braco idete gledati kakve igracine po obali bjelokosti,cile,a pod nosom ti talenat.imate stvarno menađž.talenta i nos za iste.

  • PeGO 27.09.2008.

    zašto se koprivnici ne izgradi veći stadion....bar bi se isplatilo jer bi ljudi išli gledat utakmice a ne ko maksimir....70% stadiona prazno osim kad igra repka

  • user_18412 27.09.2008.

    bravo colored hotness ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare