To je to što me zanima!

Babel na Twitter stavio suca Webba u dresu Man. Uniteda

Ljutit nakon poraza, nogometaš Liverpoola Ryan Babel na svoj Twitter profil stavio je fotografiju suca Howarda Webba u dresu Manchester Uniteda. Prijeti mu kazna...
Vidi originalni članak

I oni njega zovu najboljim sucem? Ma to je smiješno, napisao je na svom Twitter profilu igrač Liverpoola Ryan Babel nakon nedjeljnog poraza od Manchester Uniteda u 3. kolu FA Cupa. No nije Babelu bilo dosta samo napisati komentar, stavio je i obrađenu fotografiju glavnog suca utakmice Howarda Webba u dresu Manchester Uniteda.

"Redsi" su izgubili 1-0, a jedini gol zabio je Ryan Giggs u 2. minuti utakmice nakon sumnjivog penala koji je dosudio Howard Webb. Kapetan Liverpoola Steven Gerrad dobio je zasluženi crveni u 32. minuti zbog brutalnog starta. Liverpool je na kraju izgubio i ispao iz FA Cupa, a bijesni Babel iskalio se na Twitteru. 

No nije da je Babel baš bistar dečko. Informacije putuju brzo pa je dva sata nakon objave suca Howarda Webba u dresu Uniteda u The Guardianu izašlo da Babelu prijeti kazna engleskog saveza.

Shvativši što je učinio Babel je pohitao na Twitter i napisao:

- Ispričavam se ako se netko uvrijedio zbog fotografije. To je bila samo emocijalna reakcija nakon poraza - napisao je Babel. 

No možda prekasno...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • FC Sheffield Thursday 11.01.2011.

    www,eb

  • GoFgO 11.01.2011.

    Koji je ono liverpool na ljestvici? ...

  • stryher 11.01.2011.

    Ma dajte... pa ljudi odite gledati cijelu utakmicu... Liverpool je napravio jos 2 starta za čisti penal pored ovoga... pa penal nije suden, ne trkeljajte cijelo vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare