To je to što me zanima!

Nijemci su nam srušili snove: Potpuno smo se ugasili na kraju

Prvo poluvrijeme s Nijemcima bilo je puno preokreta. Upadali smo u crne rupe, ali maestralni Bogdanović i Hezonja uvijek su nas vraćali u igru. Tako i u drugom, a onda je sve stalo
Vidi originalni članak

Hrvatska je u polufinalu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Splitu od Njemačke izgubili 86-76.

Prvo poluvrijeme bila je prava klackalica s obje strane, no Bojan Bogdanović i povremeno Mario Hezonja pokazivali su individualnu kvalitetu i majstorski nas izvlačili.

VIDEO Pogledajte Babino monstruozno zakucavanje preko Voigtmanna

Bojan je trpao baš sve. Nevjerojatno je zakucao preko Voigtmanna, stavljao trice u facu, rugao se u igri leđima, baš je izgledao maestralno. Publika je bila u ekstazi, a u trećoj četvrtini pokazali smo svu raskoš naše igre i počeli se odvajati od Njemačke.

U četvrtu četvrtinu također smo ušli dobro, a onda - potpuno gašenje.

Nijemci su svoje prilike iskorištavali, a naš napad bio je - nepostojeć. Glupi faulovi, pokoji koraci, loša realizacija i odluke i eto. Njemačka je u zadnjoj četvrtini slavila s brutalnih 30-13 i otkrila sve mane naše reprezentacije. Tako lošu četvrtinu u završnici momčad koja želi na Olimpijske igre ne smije si priuštiti.

Bojan Bogdanović oborio je svoj reprezentativni rekord i zabio fantastičnih 38 poena. Mario Hezonja dao je 14. Ipak, pratio ih je - nitko. Kod Nijemaca je Maodo Lo zabio 29 poena.

 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • stipo222 04.07.2021.

    Bogdanovic prosjecan, puno promasenih suteva, je zabio 38 poena al puno promasenog sto bi mozda drugi zabili. Ukic vukao ekipu da nije ukica bilo bi rijeseno u 1 cetvrtini

  • 04.07.2021.

    ahahahahahahaha

  • LOLNeki 03.07.2021.

    Bogdanović i Hezon,a a ovo ostalo na razini poluprofesionalaca. Maše cijeli obruč, šta reći za Šakićevu namjernu pred kraj utakmice. Smiješno. Brazil bi nas opet nakantao u finalu tako da bolje i da smo ispali nego da samo produljujemo agoniju. Bojan će barem imati više dana odmora do nove sezone, ne vrijedi se mučiti sa amaterima na i izvan terena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare