To je to što me zanima!

Babo ne staje! Zabio je 21 koš Spursima, Indiana ipak izgubila

U zadnjih par utakmica kako nema njihovog najboljeg igrača Oladipa, Bogdanović je iskočio te preuzeo kontrolu. Ovo mu je bila ček četvrta utakmica zaredom u kojoj je zabio 20 ili više koševa
Vidi originalni članak

Bojan Bogdanović nalazi se u neviđenoj seriji! Trpa Babo kao lud po NBA parketima, a ovaj put je u porazu svoje Indiane zabio 21 koš San Antoniju (100-11). No ono što je nevjerojatno je to što najbolji tricaš lige ni jedan koš nije zabio s trice, sve su to bila polaganja ili koševi iz kontakta za dva poena. Ovo mu je tek druga utakmica u ovoj sezoni u kojoj nije uspio zabiti tricu...

U zadnjih par utakmica kako nema njihovog najboljeg igrača Oladipa, Bogdanović je iskočio te preuzeo kontrolu. Ovo mu je bila ček četvrta utakmica zaredom u kojoj je zabio 20 ili više koševa, a u mjesecu studenom je na sjajnom prosjeku od 16,3 koša po utakmici.

Bila je ovo utakmica u kojoj su Spursi od početka preuzeli inicijativu te vodili skoro cijelu utakmicu. U zadnjoj četvrtini su se malo i opustili, što su Pacersi iskoristili da razliku spuste na prihvatljivo. Najbolji kod San Antonija bio je centar LaMarcus Aldridge sa 33 koša i 14 skokova, dok je našem Bogdanoviću podrška bio Sabonis sa 19 koševa i 16 skokova. 

Indiana je trenutno na omjeru 11-8 dok se je momčad Grega Popoviča na izjednačenom 9-9.

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi napokon su uspjeli nakon negativnog niza od četiri poraza zaredom doći do pobjede. Žrtva je bio vrlo dobar Portland (125-97), a momčad je predvodio Kevin Durant sa 32 koša i osam skokova te Klay Thompson sa 31 košem. Najbolji kod Portlanda bio je Damian Lillard sa 23 koša i osam asistencija te bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić zabivši 22 koša i skupio osam skokova. 

Teški dani bili su iza Warriorsa, no uspjeli su se pobjedom stabilizirati. Već pet utakmica im nema najboljeg igrača Stepha Curryja, a u porazu protiv Clippersa su se žestoko posvađali Durant i Draymond Green, što je očito imalo utjecaj rezultate momčadi.

Šok večeri priredio je Cleveland pobijedivši bivšu Šarićevu družinu Philadelphiju (121-112). Najbolji kod Cavsa su bili Rodney Hood sa 25 koševa i rookie Colin Sexton koji je utrpao 23 koša. Velika trojka u Sixersima predvođena Embiidom, Simmonsom i Butlerom odradila svoj posao zabivši ukupno 68 koševa, no ostali nisu bili na razini. Najbolji je bio centar iz Kameruna zabivši 24 koša.

Ante Žižić također je imao svoj udio u pobjedi odigravši 36 sekundi. Tako se noćna mora za našeg mladog centra u Clevelandu nastavila i dolaskom novog trenera, a minutaže nema na vidiku.

Dragan Bender nije ni nastupio u pobjedi Phoenixa protiv Milwaukeeja...

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 24.11.2018.

    wariorsi raspad sistema

  • Luka123456 24.11.2018.

    Čim je Butler došao u Phily odmah gube

  • DraženMuhvić 24.11.2018.

    Babo preuzeo kontrolu?! Lijepo... Bez Oladipa nema kontrole!

Komentiraj...
Vidi sve komentare