To je to što me zanima!

Babo: Nikada niže nismo bili. Ja sam kriv, nemojte malog Lovru

Lovre nema ništa s ovim porazom, on je svojom obranom preokrenuo utakmicu. Mislim da sam ja glavni krivac, ni Mariju nije išlo, nema se što malog Lovru, rekao je Bogdanović i stao u obranu Gnjidića
Vidi originalni članak

Finci večeras nisu pobijedili nego smo mi praktički sami sebe. Na plus pet, minuta do kraja, imali smo i ta dva bacanja, mi prospemo prednost i izgubimo na isti način po tko zna koji put, rekao je hrvatski kapetan Bojan Bogdanović za Sport Klub nakon teškog poraza i debakla od Finske u Rijeci u kojem je Hrvatska u zadnjim sekundama izgubila 79-81.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Babo je na poluvremenu mijenjao i tenisice. Što nije išlo po planu?

- Bilo je vruće kao i njima, ne možemo se žaliti na nikakve uvjete. Izgubili smo našom glupošću i neorganizacijom na kraju utakmice.

- S obzirom kako smo igrali imali smo dobar rezultat u prvom poluvremenu. Finska je atipična momčad koja igra s dvije petice, ili s dvije četvorke koje su dosta pokretljive, koje šutiraju dosta izvana. Markkanen nam je radio dosta problema u prvom poluvremenu... Probao sam ga preuzeti, onda je i Salin zabio par trica... Uz energiju i mlade Gnjidića i Prkačina uspjeli smo preokrenuti utakmicu, ali nažalost ju nismo uspjeli privesti kraju.

Lovro Gnjidić je ušao u nastavku i odigrao dobro drugo poluvrijeme. Pokrenuo je obranu, no nesretno je u zadnjoj dionici promašio četiri slobodna bacanja.

- Lovre je unio dobru energiju, Prka sa zakucavanjem i publiku nekako uveo u utakmicu. Imali smo odličnu podršku, ali po tko zna koji put izgubili na isti način - rekao je Babo pa stao iza mladog hrvatskog reprezentativca:

- Lovre nema ništa s ovim našim porazom, on je svojom obranom preokrenuo utakmicu. Mislim da smo Mario i prvenstveno ja s ovim zadnjim šutem koji sam promašio, mislim da sam ja glavni krivac. Mislim da se nema što optuživati malog Lovru.

Bogdanović je imao šut za pobjedu, ali nije ušla.

- Dobio sam loptu, nažalost sam promašio... Imali smo i ta slobodna (Zupca na samom kraju utakmice za produžetke op. a.), ali, eto, po tko zna koji put isto.

Hrvatska je ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo, ali i ne samo to. Ovim porazom morat ćemo i u pretkvalifikacije za iduće Europsko prvenstvo. U društvu Cipra, Luksemburga i drugih.

- Mislim da nikada niže nismo bili, tako nizak rang kvalifikacija... Teško je nešto reći nakon ovakve utakmice, ali ne izgleda dobro.

Glasajte u anketi 24sata:

Idi na 24sata

Komentari 78

  • antimunjenih 04.07.2022.

    Svaka cast da se mogu pouzdat u njih i vaterpoliste na 100 kn. Dobio 1200.

  • Nećeš razbojniče 04.07.2022.

    Ista prica godinama. Ili se problem ne zeli rijesiti ili se iz nekog razloga "ne moze" rijesiti. Kako bilo, ovakav pristup nema buducnosti.

  • Frkaustanu 04.07.2022.

    Znaci hns nije zaslužan za dobre rezultate ali je zato hks kriv za loše rezultate

Komentiraj...
Vidi sve komentare