To je to što me zanima!

Babo se oprašta?! Ne znam tko će ostati ako ne odemo na SP...

Praktički propuštamo dva ljeta, to je tek za tri godine. Dug je, jako dug period do tog Europskog prvenstva i ne znam iskreno tko će ostati tu, a tko neće, rekao je Bojan Bogdanović za Novu TV nakon Poljske
Vidi originalni članak

Nemam riječi, ne znam što bih rekao. Tu smo gdje zaslužujemo biti, razočarano je pričao kapetan Bojan Bogdanović nakon (novog) šokantnog poraza naše košarkaške reprezentacije.

NAKON NOVOG DEBAKLA Stojko: Katastrofa! Ovo je dno; Babo: Ovdje zaslužujemo biti...

U ponedjeljak smo u poljskom Gdanjsku napravili ogroman korak nazad po pitanju odlaska na SP 2019. u Kinu. Taj poraz 79-74 sveo je naše šanse gotovo na minimum i sad jedino preostaje zaviriti u budućnost.

A ona bi nam mogla biti prilično tamna jer bi se neki, poput njega, mogli i oprostiti od igranja za Hrvatsku. 

- Praktički propuštamo dva ljeta, to je tek za tri godine. Dug je, jako dug period do tog Europskog prvenstva i ne znam iskreno tko će ostati tu, a tko neće - rekao je u razgovoru za Novu TV.

Razočaranje ipak ne može sakriti ni dan nakon poraza.

- Svako ljeto se iznova nadam da možemo nešto preokrenuti. Već samo tu praktično sedam-osam godina i svake godine, iz godine u godinu je isto, ali opet se nadam nekom boljitku hrvatske košarke. Iako iz ove perspektive i pogotovo nakon novog teškog poraza, teško je vjerovati.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Dustov 19.09.2018.

    Gotova nam repka.....a nikad je nije ni bilo zadnjih 25 godina.

  • Orixond 19.09.2018.

    Glavu gore, docice neka bolja vremena, samo polako.

  • potparol.fr 19.09.2018.

    Bijezi od tih levata

Komentiraj...
Vidi sve komentare