To je to što me zanima!

Bačelić-Grgić: Razočaran sam, mogli smo puno bolje

Šibenik je remizirao u prvoj europskoj utakmici u povijesti kluba sa malteškom Sliemom odigravši 0-0. Rezultat nikog u klubu nije baš zadovoljio
Vidi originalni članak

U premijernom europskom nastupu Šibenik je u prvom pretkolu Europske lige odigrao 0-0 sa malteškom Sliemom. Oko 1.500 gledatelja, koliko ih se okupilo na novoizgrađenom stadionu u Dugopolju, vidjelo je prosječnu predstavu u kojoj su obje momčadi svega nekoliko puta zaprijetile protivničkim golmanima. Najbliži golu Šibenčani su bili u sudačkoj nadoknadi kada su najprije Fuštar, a onda i Gusić umalo svladali  Szentpeterija, dok je sigurni Blažević ukrotio sve pokušaje gostiju. 
U odnosu na prošlu sezonu prorijeđeni Šibenčani slabo su kontrolirali loptu u sredini terena, pogotovo u nastavku kad je izašao Stipe Bačelić-Grgić, a jedina svijetla točka bio je mladi Antonio Jakoliš, koji je nekoliko puta ispremiješao obranu gostiju i izmamio pljesak Funcuta, koji su pred kraj susreta povicima 'Uprava odlazi' pokazali što misle o potezima klupskih čelnika u prijelaznom roku. 
- Očekivali smo kako ćemo u prvom susretu doći do rezultata koji nam daje veće izglede za plasman dalje, no nismo uspjeli i preostaje nam da to napravimo u uzvratu. Imamo šansi jer nismo primili gol, a Maltežani će se u drugom susretu morati otvoriti, to će i nama ostaviti više prostora - rekao je nakon susreta Branko Karačić, dok je Stipe Bačelić-Grgić bio samokritičan.
- Svi smo mogli odigrati puno bolje, mogu to reći i za sebe. Razočaran sam što nismo postigli nekoliko golova, no uvjeren sam da će nam to uspjeti u uzvratu na Malti jer smo bolja momčad od Slieme.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • the.king 02.07.2010.

    Koef. sve govori 1.05 9.00 16.00 na f+2 1.15

  • ppeerroo 02.07.2010.

    a bio je dobar koeficijent 1,05 hahahahaha, ovo je samo dokaz kakva nam je liga, jedino što je valjda gore od llijepe nam naše u rasulu je nogometna liga

Komentiraj...
Vidi sve komentare