Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bačelić-Grgić: Razočaran sam, mogli smo puno bolje

Bačelić-Grgić: Razočaran sam, mogli smo puno bolje
1

Šibenik je remizirao u prvoj europskoj utakmici u povijesti kluba sa malteškom Sliemom odigravši 0-0. Rezultat nikog u klubu nije baš zadovoljio

VIDEO

U premijernom europskom nastupu Šibenik je u prvom pretkolu Europske lige odigrao 0-0 sa malteškom Sliemom. Oko 1.500 gledatelja, koliko ih se okupilo na novoizgrađenom stadionu u Dugopolju, vidjelo je prosječnu predstavu u kojoj su obje momčadi svega nekoliko puta zaprijetile protivničkim golmanima. Najbliži golu Šibenčani su bili u sudačkoj nadoknadi kada su najprije Fuštar, a onda i Gusić umalo svladali  Szentpeterija, dok je sigurni Blažević ukrotio sve pokušaje gostiju. 
U odnosu na prošlu sezonu prorijeđeni Šibenčani slabo su kontrolirali loptu u sredini terena, pogotovo u nastavku kad je izašao Stipe Bačelić-Grgić, a jedina svijetla točka bio je mladi Antonio Jakoliš, koji je nekoliko puta ispremiješao obranu gostiju i izmamio pljesak Funcuta, koji su pred kraj susreta povicima 'Uprava odlazi' pokazali što misle o potezima klupskih čelnika u prijelaznom roku. 
- Očekivali smo kako ćemo u prvom susretu doći do rezultata koji nam daje veće izglede za plasman dalje, no nismo uspjeli i preostaje nam da to napravimo u uzvratu. Imamo šansi jer nismo primili gol, a Maltežani će se u drugom susretu morati otvoriti, to će i nama ostaviti više prostora - rekao je nakon susreta Branko Karačić, dok je Stipe Bačelić-Grgić bio samokritičan.
- Svi smo mogli odigrati puno bolje, mogu to reći i za sebe. Razočaran sam što nismo postigli nekoliko golova, no uvjeren sam da će nam to uspjeti u uzvratu na Malti jer smo bolja momčad od Slieme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...