To je to što me zanima!

Bad Blue Boysi bojkotiraju 13. svibnja, Zvone upitan

Poziv na proslavu još nije potvrdio ni glavni akter '13. svibnja', Zvone Boban. Boysi su obavijestili policiju i građane da u četvrtak neće biti nereda
Vidi originalni članak

Svima onima koji se bune protiv huliganstva na nogometnim terenima, 'boysi' ironično poručuju:
- Gospodo 'pristojni' navijači, evo vam prilike da dođete na utakmicu i ne morate se bojati jer na njoj neće biti huligana - i time najavljuju obilježavanje 20 godina od nereda na Maksimirskom stadionu.
Neodigrana utakmica Dinama i Crvene Zvezde ostat će ovog jubileja, čini se, bez podrške svojih najvjernijih pristaša, jer kako su objavili policiji i svim ljudima, huliganstva u četvrtak neće biti. Iako bi to trebao biti jedan od najvažnijih dana za BBB-ovce, oni jasno i glasno poručuju da su uvjereni u potpunu popunjenost Maksimira. Bez njih. A oni će svjesno žrtvovati sveti dan.
- Bojkotiranjem utakmice (Dinamo - Karlovac, 30 kolo HNL-a) poslat ćemo poruku. Toga 13. svibnja 1990., kada je 'jedan gospodin' udario policajca. Policija tada nije pucala u navijače. Ona je više poštovala ljudska prava od ove današnje - kazao je jedan od navijačkih vođa 'boysa' Tomislav Glušić.
No nisu samo Boysi u pitanju. Na proslavu možda neće doći ni glavni akter cijele priče, Zvone Boban, koji još nije prihvatio Dinamovu pozivnicu. Rame uz rame Ladića, Cvitanovića, Mamića kao Dinamo '90. trebao se suprotstaviti Dinamovcima generacije iz '82., odnosno Vlaku, Hadžiću, Kranjčaru, kao uvod u zadnje kolo HNL-a u četvrtak. No, možda se odigra samo ta utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ultras1982 10.05.2010.

    trebali STE ZVATI ZVEZDU I DELIJE pa nek decki naprave AFTER PARTY!!

  • mirni1 10.05.2010.

    osim BBB-a, ostali navijači već duže vrijeme bojkotiraju dolazak na stadion. svakako činjenica za zapitati se zbog čega je to!

  • boys 10.05.2010.

    zvone nemoj dolazit pa neka sami slave............

Komentiraj...
Vidi sve komentare