To je to što me zanima!

Bad Blue Boysi grudama gađali golmana Istre na Maksimiru...

Golman Istre Marijan Ćorić požalio se sucu koji je obavijestio delegata. Nakon toga javio se i službeni spiker koji je zamolio Dinamove navijače da se suzdrže snježnih radosti. Na tribinu je ušla i policija
Vidi originalni članak

Velikih je problema golman Istre Marijan Ćorić imao u prvom poluvremenu na Maksimiru. Morao je paziti na dalekometne projektile Dinamovih igrača, a uz to čuvati glavu jer iza njegovih leđa Bad Blue Boysi su se zabavljali bacajući grude.

I bili su precizni.

Nekoliko puta Ćorić je gledao prema sucu koji je obavijestio delegata. Nakon toga javio se i službeni spiker koji je zamolio Dinamove navijače da se suzdrže snježnih radosti na tribinama. Nije pomoglo pa je na Sjever stigla policija i artiljerija je utihnula.

DINAMO - ISTRA 5-1 'Danijel Olmić' je briljirao: Iako nije zabio, on je igrač utakmice

Ćorić je svaki napad Istre, a nije ih bilo previše u prvom dijelu, koristio kako bi se maknuo što dalje od gol linije i crte opasnosti. Nije ti baš svejedno kad znaš da ti prijeti ledena gruda u glavu s 20 i više metara. 

Dinamo je pobijedio Istru 5-1.

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Soliterba 10.12.2017.

    gdje interventa??? pa samo su ih trebali dobro ispendrecit.. i rijeseno...

  • 10.12.2017.

    Sve su to mamine maze kojima je u kuci mama ili zena gazda a nisu presli prag puberteta i onda su u coporu vukovi. To mi je zivotno postignuce. Treba ga ispendreciti i zabraniti dolazak na sportske dogadjaje. Koliko znam, od toga nista.

  • ping-pong 09.12.2017.

    Ovaj bradonja sad po kvartu uz pivo priča klincima; Ej kak mo ih pošorali grudvama, ej....

Komentiraj...
Vidi sve komentare