To je to što me zanima!

Baka Slišković završio u bolnici

U bolnici je završio zbog problema s krvnim žilama, a liječnici su mu uspješno napravili endovaskularnu intervenciju. Slišković je sad u stabilnom stanju i osjeća se dobro.
Vidi originalni članak

Kako doznajemo, legendarni bivši nogometaš, a danas trener, Blaž Baka Slišković završio je u bolnici u Mostaru. Tamo je završio zbog problema s krvnim žilama u nozi, a liječnici su mu uspješno napravili endovaskularnu intervenciju.

Slišković je u stabilnom stanju i osjeća se dobro, a to je potvrdila i njegova supruga Dijana.

- Radi se o zahvatu na desnoj nozi, ima 30 posto začepljenja žile otprije i to je Baka trebao odraditi još lani, ali je odgađao odlazak u bolnicu zbog korone. Odlučio je to sada obaviti. Dakle, nije ništa strašno, dobro je, pozdravit ću ga i brzo će on kući - rekla je Dijana Slišković za Slobodnu Dalmaciju.

Legedarni Baka imao je briljantnu nogometnu karijeru u osamdesetima i devedesetima. Najviše je traga ostavio u Marseilleu, Veležu i Hajduku. Iako je u tom francuskom klubu bio tek godinu dana, toliko je zapanjio mnoge da ga je čak i legendarni Francuz Zinedine Zidane svrstao u najboljih 11 Marseillea svih vremena.

I u Hajduku i Veležu igrao je po pet godina. Za splitski klub odigrao je 101 prvenstvenu utakmicu, zabio je 21 gol, a 2011. godine za 100. rođendan kluba odabran je u najboljih 11 u povijesti Hajduka.

Poslije igračke posvetio se trenerskoj karijeri. Trenirao je mnoge klubove, među njima i Hajduk, a posljednji angažman u Željezničaru istekao mu je u lipnju ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stringerx 29.06.2021.

    Baka ozdravi brzo

  • dalijan 28.06.2021.

    Super.koga briga👍

  • 7ivo777 28.06.2021.

    baka legendo,jeli još uvijek 3 kutije malbora i boca viskija,pozdravi ujku milu i ozdravi,vidimo se na starom veležovom uskoro

Komentiraj...
Vidi sve komentare