Obavijesti

Sport

Komentari 9

Baka Slišković završio u bolnici

Baka Slišković završio u bolnici

U bolnici je završio zbog problema s krvnim žilama, a liječnici su mu uspješno napravili endovaskularnu intervenciju. Slišković je sad u stabilnom stanju i osjeća se dobro.

VIDEO

Kako doznajemo, legendarni bivši nogometaš, a danas trener, Blaž Baka Slišković završio je u bolnici u Mostaru. Tamo je završio zbog problema s krvnim žilama u nozi, a liječnici su mu uspješno napravili endovaskularnu intervenciju.

Slišković je u stabilnom stanju i osjeća se dobro, a to je potvrdila i njegova supruga Dijana.

- Radi se o zahvatu na desnoj nozi, ima 30 posto začepljenja žile otprije i to je Baka trebao odraditi još lani, ali je odgađao odlazak u bolnicu zbog korone. Odlučio je to sada obaviti. Dakle, nije ništa strašno, dobro je, pozdravit ću ga i brzo će on kući - rekla je Dijana Slišković za Slobodnu Dalmaciju.

Legedarni Baka imao je briljantnu nogometnu karijeru u osamdesetima i devedesetima. Najviše je traga ostavio u Marseilleu, Veležu i Hajduku. Iako je u tom francuskom klubu bio tek godinu dana, toliko je zapanjio mnoge da ga je čak i legendarni Francuz Zinedine Zidane svrstao u najboljih 11 Marseillea svih vremena.

I u Hajduku i Veležu igrao je po pet godina. Za splitski klub odigrao je 101 prvenstvenu utakmicu, zabio je 21 gol, a 2011. godine za 100. rođendan kluba odabran je u najboljih 11 u povijesti Hajduka.

Poslije igračke posvetio se trenerskoj karijeri. Trenirao je mnoge klubove, među njima i Hajduk, a posljednji angažman u Željezničaru istekao mu je u lipnju ove godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...