To je to što me zanima!

Bakljadom i plotunom ispraćen Sikirica, najstariji Ultras Cibalije

Cibaliju je volio iznad svega. Više desetljeća pratio ju je na domaćim utakmicama, ali i gostovanjima. A silno je volio i Hrvatsku. Kao hrvatski branitelj zatočen je u koncentracijskom logoru
Vidi originalni članak

Dostojno i dostojanstveno danas je na mjestom groblju u Đeletovcima sahranjen Ivan Grljušić - Sikirica, najstarijeg Cibalijinog Ultrasa od kojeg su se oprostili brojni prijatelji, poznanici i navijači vinkovačkog kluba, javlja Vinkulja.hr.

"Cibalijo, u najdražem dresu, pucaj na gol, nek' se mreže tresu..."., stihovi su na sjekiricama koje je Sikirica izradio i podijelio na stotine. Upravo su ga njegovim sjekiricama, ali i bakljadom ispratili njegovi Ultrasi. 

Cibaliju je volio iznad svega. Više desetljeća pratio ju je na domaćim utakmicama, ali i gostovanjima. A silno je volio i Hrvatsku. Kao hrvatski branitelj zatočen je u koncentracijskom logoru zbog čega je zaslužio i počasni plotun.

Posljednje zbogom Sikirici su uputili i Cibalijini kapetani Karlo Išasegi i Marijan Oršolić, predsjednica Dea Lasić, kao i članovi stručnog stožera te neki bivši treneri i igrači vinkovačkog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Finida 22.03.2023.

    Vratite klub u prvu ligu

  • banšokčević 21.03.2023.

    Ultrasi naporni kao Torcida ..

  • antijednorog 21.03.2023.

    vratite taj klub u 1.ligu, tamo mu je mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare