To je to što me zanima!

Balakov: Hajduk dugo nije bio prvak i to me jako motivira

Naravno, neću obećati neke velike rezultate na brzinu jer nemam čarobni štapić, no mogu obećati da ćemo žestoko raditi, govori najnoviji trener Hajduka o suradnji
Vidi originalni članak

Nekadašnji bugarski nogometni reprezentativac Krasimir Balakov preuzima Hajduk na kraju prevrtljive sezone. 

- Znam da je Hajduk velika momčad u europskim okvirima, koja je ove godine igrala Europsku ligu, no znam isto tako da zadnjih šest godina nisu bili prvaci. Već sam snimio sve što mi je potrebno da znam o igračima, imam dobre informacije i uvjeren sam da ćemo vrlo brzo krenuti nabolje - kazao je Balakov i nastavio:

- Naravno, neću obećati neke velike rezultate na brzinu jer nemam čarobni štapić, no mogu obećati da ćemo žestoko raditi i da će igrači pokazati napredak - rekao je novi trener Hajduka, a na pitanje znači li njegov dolazak prekid dominacije Dinama diplomatski je odgovorio:

- O konkretnim stvarima ipak ne bih u ovom trenutku ništa govorio. Sačekajte, moram nešto ostaviti i za press-konferenciju u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Dr Luigi 29.05.2011.

    Odma se pljuca po novom treneru a ne zna se šta čovik zna?? Ko kaže da je bilo koji Hrvatski trener bolji od Balakova?? Svaka čast Kataliniću, nakon Ivića možda najbolji trener Hajduka ali draže mi je i ovako nego da se opet vrtimo; Miše pa nakon 10 dobrih i pet loših utamica Pudar pa nakon tri miseca Gudelj..... Draži mi je sigurno nego da dođe Kruno Jurčić kojemu je maminjo j... sve po spisku pa se ovaj nakon 2 g. vratia i sve zaboravia.

  • netko iz 2 mase 28.05.2011.

    i pivaju svake godine da ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE (jedino šampioni po jadnosti)

  • netko iz 2 mase 28.05.2011.

    ma možeš dovest koga oćeš kad ovi preplaćeni majmuni neznaju igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare