To je to što me zanima!

Balakov na prvom okupljanju: Razumijete li me što govorim?

Ne govorim dobro hrvatski, ali jako dobro razumijem. Razumijete li što govorim?, želio se na prvom okupljanju Hajduka uvjeriti razumiju li ga igrači Krasimir Balakov
Vidi originalni članak

Hajduk je prozivkom krenuo u novu sezonu, a treneru Krasimiru Balakovu se odazvalo 26 igrača. Preostali, uglavnom mladi reprezentativci, će stići 17. lipnja kada bi trebao stići i operirani Marin Tomasov, dok je neizvjesna sudbina Ervina Bulkua koji ima ponudu iz Saudijske Arabije.

- Dobar dan, dragi dečki - pozdravio je igrače predsjednik Maleš što je izazvalo malo smijeha među okupljenima i nastavio:

- Želim da u novoj sezoni zaboravimo sve loše iz prethodne i da se okrenemo onom dobrom, prvenstveno mislim na ulazak u Europsku ligu. Tu je novi trener, nadam se da ste ga gledali kao igrača te da ste ga upoznali. On će više raditi nego pričati i na vama je da se slijepo držite onoga što kaže. Želim vam puno sreće.

Balakov se najprije želio uvjeriti razumiju li igrači ono što on govori pa ih je upitao:

- Ne govorim dobro hrvatski, ali jako dobro razumijem. Razumijete li što govorim?

Kad je dobio potvrdan odgovor nastavio je:

- Želim da imamo dobru komunikaciju, disciplinu i red, a sve je to važno za ono što nas čeka. Želim vam da radimo dobro, želim vam uspjeh i da skupa ispunimo ciljeve. U glavama morate posložiti disciplinu, sigurnost i to je jedini način, da mirnim glavama krenemo u ono što nas čeka.

Balakov je sa sobom doveo dvojicu pomoćnika iz Bugarske, riječ je o nekadašnjem pomoćniku Lothara Matthäusa Ilije Grujevu te Jončeu Arsovu, koji je stručnjak za fizičku pripremu.

- Svim igračima ćemo pruižiti priliku. Želim imati kompletnu informaciju o svakomu, a na koncu će ostati 24 do 26 igrača. Trebamo još 6, 7 pojačanja, dovest ćemo one za koje procijenimo da su 'svježa krv' za momčad, ali i za navijače - zaključio je Balakov, koji će sljedeći tjedan dobiti i dva pomoćnika iz Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • puyol 09.06.2011.

    razumiju oni tebe dragi Balakov sta govoris ali ne razumiju se u nogomet nikako,,kuku lele gdje i ti dodje u kakvu sprdnju od kluba

  • BORISARAMBAI 09.06.2011.

    bio 1,2,5,12... ja ga volim najviše HAJDUK ŽIVI VJEČNO,pozdrav i svim ostalim navijačima Hajduka ,a i DINAMA,ZAGREBA OSIJEKA ,RIJEKE,VARAŽDINA ,ISTRE,ZADRA,ŠIBENIKA...

  • 09.06.2011.

    taj balakov mi izgleda dobar trener, ako pobjede barcelonu onda je 100 %

Komentiraj...
Vidi sve komentare