To je to što me zanima!

Balakov ostavio Malešu popis želja: Santini, Blažević, Erceg?

Među domaćim nogometašima, Hajduku su najzanimljiviji Zadrani Santini i Begonja, Zagrebaši Abdurahimi i Pavlović, Šibenčanin Blažević, te Splitovci Erceg i Milović
Vidi originalni članak

Uoči zimske stanke, Krasimir Balakov ostavio je pod Hajdukovim borom kuvertu adresiranu na predsjednika Hrvoja Maleša. U njoj su imena osam igrača, od kojih bi Balakov barem četvoricu rado vidio u bijeloj svlačionici na proljeće.

- Trebam robusnog napadača, koji može zadržati loptu, kreativca u sredini terena, te alternacije za desni i lijevi bok - kazao je Balakov i dodao kako je na njegovom popisu dio igrača iz inozemstva, a dio iz HNL-a. 

Popis bi se dodatno proširio, ukoliko se proda netko od petorke Subašić, Andrić, Maloča, Tomasov i Anas Sharbini. I premda Balakov nije želio otkriti tko je na popisu, već se naziru imena potencijalnih prinova iz HNL-a.

Ukoliko ode Subašić, Hajduk će pozvati povremenog reprezentativca, svog nekadašnjeg juniora Gorana Blaževića, koji iz Šibenika odlazi bez odštete. Alternacija za Maloču, koji je blizu Kaiserslauterna, je Zagrebov stoper Pavlović, ako ne on, onda igrač Splita Milović. On je suspendiran, a na ljeto mu istječe ugovor, baš kao i Riječaninu Damiru Kreilachu, koji bi mogao poslužiti kao alternacija za Andrića. 

Najveći problem su kreativci, igrači koji mogu stvoriti višak, a najbliži tim ulogama su Abdurahimi iz Zagreba, igrač Splita Erceg, te Zadranin Begonja, koji bi došao u paketu sa robusnim centarforom Santinijem.

Veći novac iziskivalo bi dovođenje Pavlovića i Abdurahimija, Zadrani će zavisiti o ishodu pregovora Maleša sa Sinovčićem oko Subašića i Tomasova, a Split ionako duguje Hajduku oko 1,5 milijuna kuna, tako da bi s njima lako postigli dogovor.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • bbbbb 07.12.2011.

    Ma nema bratko pojma,Maleš će njemu kupiti Mesija i C.Ronalda.Blago Hajduku kada ima tako pametnog direktora,taj će osvojiti sve lige prvaka,Evropsku i onu iz J.Amerike,kako se već zove,ja neznam ali Maleš zna,hahahahahahha.bravo vlaju,tvoji BBB !

  • Toka10 07.12.2011.

    bilo je i vrijeme da hajduk nesto poduzme jer s ovakvom ekipom nista od naslova bar jos 5 godina :) Balakov zna sta radi bio je velik igrac i razumije se u trenerski posao zato mu i treba dat hajdukovo povijerenje i dovesti par novih pojacanja ali KVALITETNIH pojacanja :))

  • zmaj666 07.12.2011.

    vi govorite o tim igracima tako jer samo znate za hajduk i dinamo u hnl , da malo pratite hnl znali bi da su to mladi i talentirani igraci , a za santinija isto nebi nikad ni culi da nije sad prvi strijelac lige ,,, a isto tako pljujete po balakovu a on je daleko najbolji trener u hnl-u , a ne onaj jurcic u dinamo koji je ku*** od trenera kao sto je bio i igrac , da balakov ima na raspolaganju one milijune iz dinama napravio bi pravu ekipu ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare