To je to što me zanima!

Bale dobiva društvo? Real vidi Ramseya kao zamjenu za Luku

Aaron Ramsey razočaran je upravom Arsenala koja mu nije ponudila ugovor kakav želio. Velšanin se povukao iz pregovora, a od tada ga najveći europski klubovi opsjedaju i žele dovesti
Vidi originalni članak

Real Madrid će, sada je to potpuno jasno, na ljeto krenuti u potpunu rekonstrukciju momčadi. Ovo ljeto propustili su dovesti Edena Hazarda i Roberta Lewandowskog i sada njegov napadački učinak pati. Morat će pojačati i veznu liniju koja je preko noći od najboljeg dijela momčadi postala rak-rana kluba. 

Casemiro, Toni Kross i Luka Modrić ne igraju na svojoj uobičajenoj razini jer su praktički već tri-četiri sezone u punom pogonu, a zamjene u vidu Danija Ceballosa, ili Isca griju klupu. Potonji je već najavio odlazak jer priliku kod Solarija dobiva na kapaljku, a Modrić na leđima ima 33 godine i minutaža mu se dozira. 

ISCO Solari ga ne podnosi ni na treningu! City i Juve u zasjedi

Kao prva zamjena za Modrića spominje se sjajni Danac Christian Eriksen koji već godinama nosi igru Tottenhama. Ipak, danskom virtuozu u Tottenhamu nedostaju trofeji i igranje na onoj najvišoj europskoj razini. Svakom prosječnom navijaču i pratitelju europskog nogometa nije teško zbrojiti dva i dva i uvidjeti zašto se između Modrića i Eriksena može povući toliko paralela. Obojica su godinama predvodili igru Tottenhama, Modrić je u Real stigao s 27 godina, koliko će do ljeta imati i Eriksen, ali...

U ovoj priči ne treba zaboraviti Daniela Levyja, vlasnika Tottenhama koji se pokazao jednim od najtvrđih pregovarača u Europi. Zato je Real pronašao alternativu za Eriksena i to u Tottenhamovu bliskom susjedstvu. Žele veznjaka Arsenala Aarona Ramseya kojem je Arsenal ponudio novi ugovor, ali on nije zadovoljio apetite Velšanina.

Ramseyu aktualni ugovor istječe na ljeto, a u redu za njegovo dovođenje stoje Valencija, Juventus, Bayern i spomenuti Real. Velšanin želi napustit klub jer je od zadnjih 14 utakmica Arsenala započeo njih tek šest. U Arsenalovu razbijanju Tottenhama također je ušao s klupe i bio glavni inicijator 4-2 preokreta.

Engleski mediji pišu kako mu je Real spreman ponuditi višegodišnji ugovor i mjesto u rotaciji koje sad drži Isco koji će možda već na zimu napustiti klub.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Tresspaser_1 03.12.2018.

    Tko je admin na ovom portalu?! Znaci nesmijes ukazati kad je novinar nesposoban i greske koje pise u tekstu jer odmah brisu to i daju ti opomenu. Di je sad sloboda govora ha? Koji ste vi licemjeri prestrasno hahahahah

  • C0d3r 03.12.2018.

    Odigrao jucer odlicno i odjednom ga hoće Real, ma da.. Navijač sam Arsenala, 90% utakmica pogledam svake godine(Arsenalovih), Ramsey je odličan igrač, ali manjak discipline i čitanja igre(u obrani) mu i jesu problem, odličan je kad se ubacuje iz drugog plana, jako puno trči, ali bez obzira na trku, obranu igra loše(za igrača kojeg se smatra veznim ili zadnjim veznim), ponekad se i previše zaigra.. On je zapravo najbolji na poziciji "desetke", ali u malo drugačijem sustavu, tipa u Walesu, nije klasični playmaker, zapravo je najbliže nekom povučenom napadaču koji je jako dobar u presingu i trci i to je problem u Arsenalu. na veznom igra lošije od Xhake, Torreire, pa i mladog Guenduzija, zbog toga jer zaboravi na obranu, a ispred mu je konkurencija Ozil, a upravo jucer kad je usao u igru, usao je kao ta neka poluspica, igralo se 3-4-3, gdje su ta dva "krilna" igraca naprijed igrala dosta usko i unutra, jer su bekovi isli siroko, dakle igrao je upravo tu poziciju poluspice i izdominirao, a leđa mu čuvali Torreira, Bellerin, Xhaka.. Da rezimiram, jako dobar igrač, ako ga se zna iskoristiti može biti vrhunski, ali mislim da je malo prekasno da ga se uči kako igrati obranu i kao takvog ga vidjeti zamjenu za Modrića...

  • Xyster 03.12.2018.

    Zašto lažete, nije njemu Arsenal ništa ponudio. Ustvario ponudio mu je, te je zatim povukao tu ponudu. To je igrač i njegov menađer sam potvrdio. A ove priče su samo pokušaj da se United natjera da mu ponudi ugovor i ludi novac, prvo je bio potpisao za Juvnetus, pa za Bayern sada je u Realu. Nije on dovoljno dobar. Menađer pokušava natjerati United u priču jer su oni jedino dovoljno glupi da ga preplate, iako vjerujem da će završtiti u West Hamu ili Evertonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare