To je to što me zanima!

Bale: Kako ćete sad zaustaviti Lea? Ramos, nauči engleski

Velški nogometaš u dresu Tottenhama nakon ispadanja od Reala u četvrtfinalu Lige prvaka putem Twittera se obratio igračima madridske momčadi, Ramosu i Ronaldu
Vidi originalni članak

Želim vam sretan put kući, bilo je zabavno igrati protiv vas, poželio je putem Twittera Gareth Bale nogometašima Real Madrida koji su ih pobijedili u Londonu 1-0 i s ukupnih 5-0 izbacili Tottenham u četvrtfinalu Lige prvaka. Bale se i našalio sa Sergiom Ramosom narugavši se njegovom poznavanju engleskog jezika.

- Kako ćete zaustaviti Messija? I Ramos, nauči malo bolje engleski, ha, ha - napisao je Velšanin pa predvidio finale i Cristianu Ronaldu poručio:

- Želim ti novi gol s 30 metara. Očekujem finale između Reala i Manchestera iako nas prije toga čeka El Clasico.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • WedranJagarinec 14.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • torcidassssssss 14.04.2011.

    zašto bi on znao engleski, kad bale ne zna španjolski...heba vas engleski...zavlada je svitom

  • tunjevina 14.04.2011.

    daj ne ser ite ramos je igračina....samo što možda nije u formi...pogledajte utakmice sa španjolskom na SP i EP pa onda komentirajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare