To je to što me zanima!

Golf mu je draži: Bale želi ostati 'kralj' do 2022., ali ne bi igrao

Sedam je godina u Madridu, a sigurno će biti još dvije. Zadnji je gol zabio u siječnju u Kupu protiv niželigaša, a prirodno mjesto mu je postala klupa za pričuve. Gareth Bale (31) kao da je odustao od 'ozbiljnog' nogometa
Vidi originalni članak

U posljednje je vrijeme velški reprezentativac Gareth Bale (31) najviše problema imao s dosadom i maskom za lice na klupi za pričuvne igrače. Nekad igrač koji je odlučivao utakmice, svojevremeno bio plaćen nešto više od sto milijuna eura kad je prešao iz Tottenhama u Real, danas nije ni blizu planova trenera 'kraljeva' Zinedinea Zidanea.

MENADŽER MU TVRDI 'Bale ne ide, uživa u Madridu'

Francuski stručnjak istaknuo je da Bale jednostavno ne želi igrati. A i nije da je oduševljen što mora biti s momčadi, pokazao je to nekoliko puta, a posebno na slavlju osvajanja La lige gdje nije mogao 'sakriti oduševljenje'. Rekao je Zidaneu da ne bi igrao protiv Cityja, a zatim je snimljen na golfu. Naravno, Wales, golf, dugo, dugo ništa pa Real Madrid - tim redoslijedom.

Podsjetimo, Madriđani su prošle godine odbili ponudu kineskog Jiangsu Suninga prema kojoj je Bale u Kini trebao zarađivati 1,1 milijun eura tjedno što bi bila nova dimenzija za Velšanina koji je će ipak ostati među 'kraljevima' do kraja ugovora i tako u džep staviti 'sitnicu' od 66 milijuna eura, piše britanski The Sun.

BALE: 'Modrić mi je najbolji prijatelj, ali je i najlošiji golfer ikada...'

Naravno, može i ranije napustiti svlačionicu Reala, ali pod uvjetom da mu isplate cijeli ugovor. U sedam je godina zabio 105 golova za 'kraljeve' i uzeo 13 trofeja, ali s navijačima nije u dobrim odnosima. Nerado se sjeća kad ga je zvižducima sa Santiago Bernabeua ispratio cijeli stadion, a nakon toga je bio 'na tapeti' zbog famozne zastave na kojoj je pisalo 'Wales. Golf. Madrid. Tim redoslijedom'.

Nije zaboravio da ga nisu pustili u Kinu, a i smatra da zaslužuje veći respekt navijača pa svoju zadovoljštinu traži na ovakav način. Nevjerojatna brzina i famozna ljevica polako su zaboravljene, a tko zna želi li Gareth uopće više igrati klupski nogomet na vrhunskoj razini. Jer, novac sjeda na račun, a on se ni ne mora truditi...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Frenkyy 10.08.2020.

    To je njegovo pravo ali na ovakav način što je bilo od njega ko nogometaša, bilo je!

  • 10.08.2020.

    Čovek služi pare kak stoji u ugovoru...i v čem je problem?

  • dan0909 10.08.2020.

    Samo lova

Komentiraj...
Vidi sve komentare