To je to što me zanima!

Bale ostaje u Tottenhamu još godinu dana, odšteta 60 mil. €

Vjernost će mu donijeti plaću od 180.000 € tjedno. Također, u ugovor će se staviti stavka da može napustiti klub uz 60 milijuna eura odštete, ali tek na kraju sezone
Vidi originalni članak

Gareth Bale ostat će u Tottenhamu najmanje još jednu sezonu. Kako pišu engleski mediji, Velšanin će sa Spursima produljiti ugovor.

Vjernost Tottenhamu donijet će mu plaću od 180 tisuća eura tjedno. Također, u ugovor će se staviti stavka da može napustiti klub uz 60 milijuna eura odštete, ali tek na kraju sezone.

Podsjećamo, Balea je jako želio dovesti Real Madrid koji će tako očito morati pričekati sljedeće ljeto. Ljevonogi Velšanin je ove sezone proglašen najboljim igračem Premierlige.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Black_Devil_1 22.05.2013.

    Ljudi moji da je Suarez bolji od Bale-a upravo bi on bio proglašen IGRAČEM GODINE u Premiershipu. Pametnom dosta :) Dobar je Suarez ali to što pišete da je među top 5 napadača na svijetu su gluposti žive, samo zato što ste Liverpoolovi navijači ne mora značiti da budete toliko neobjektivni. Falcao, Ronaldo, Messi, Aguero, Cavani, RvP, Rooney, Ibrahimović, a poslije finala lige prvaka u subotu lako moguće da se uguraju slavonac i poljak na listu (iako su trenutnom formom već tu negdje)...

  • deki87 21.05.2013.

    Ovo je opet Levyjeva igra kao lani sa Modrićem.Isti slučaj je bio i sa Lukom,govorili su da ga neće prodati odugovlačili cijelo ljeto i na kraju ga prodali za onoliko para koliko su htjeli.Ista stvar će biti i sa Bejlom.Odugovlačiće podizati cijenu i na kraju ga prodati vjerovatno iznad 60 miliona eura.

  • chelseaMG 21.05.2013.

    pa nigdje mu se ne žuri. bit će još bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare