To je to što me zanima!

Bale: Sve je u redu s gležnjem, igrat ću protiv Hrvata u utorak

Ništa mi nije sa gležnjem. Izašao sam zbog želučanog virusa koji sam imao cijelog tjedna. Trebao bih biti ok za utorak, poručio je sjajni Gareth Bale putem Twittera
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš velške reprezentacije Gareth Bale sinoćnju je utakmicu protiv Škotske na Hampden Parku u kvalifikacijama za SP u Brazilu napustio već na poluvremenu...

Iako se sumnjalo da je riječ o ozljedi gležnja, to nije slučaj, već je Balea iscrpila bolest.

"Ništa mi nije sa gležnjem. Izašao sam zbog želučanog virusa koji sam imao cijelog tjedna. Trebao bih biti ok za utorak. Sjajna pobjeda za momke večeras, nadam se da to možemo prenijeti u sljedeću utakmicu, poručio je Bale putem Twittera.

Podsjećamo, Wales je i bez Balea uspio dobiti utakmicu protiv Škotske 2-1, nakon što je gubio 1-0 na poluvremenu, i skočiti na treće mjesto skupine A.

Tottenhamov krilni napadač ove je sezone zabio kombinirano 25 golova za klub i reprezentaciju, a hrvatska reprezentacija u utorak gostuje kod Walesa na Swanseajevom Liberty Stadiumu.

Ramsey razočaran crvenim kartonom, no nada se pobjedi protiv Hrvatske

Vezni nogometaš Arsenala Aaron Ramsey zaradio je crveni karton u samom smiraju utakmice u kojoj je njegov Wales svladao Škotsku s 2-1. Samim time Ramsey ne može igrati u utorak protiv Hrvatske...

- Jako sam razočaran. To je situacija iz koje trebam izvući lekciju. Trebao samo pogledati na sat i dopustiti vrataru da izvede slobodni udarac. Razočaran sam jer sam iznevjerio svoje suigrače i trenera - rekao je Ramsey nakon pobjede u sklopu 5. kola kvalifikacijske skupine A za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazil 2014. godine.

- Ispričao sam se treneru i suigračima. Ne zamjeraju mi, ali bila je to velika pogreška - smatra Ramsey, koji se nakon toga kratko osvrnuo i na predstojeći susret protiv Hrvatske u Walesu.

- Igrali smo dobro u posljednjih nekoliko utakmica i nadam se da tako možemo nastaviti i u utorak protiv Hrvatske - zaključio je kratko veznjak "topnika".

Nakon pet odigranih kola Wales na svom kontu ima šest bodova, sedam manje od vodećih reprezentacija Belgije i Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • fanny5 23.03.2013.

    Sve ćemo vidjeti u Walesu! Neka se Bale oporavi i neka pobijedi bolji, uz naše navijanje mi ćemo biti igrač više!

  • veron 23.03.2013.

    može to proći i bez tebe..samo miruj.

  • KarloGeric 23.03.2013.

    kaj ti to znači ionako ti ne gine poraz...ali možeš barem pokupiti par autograma od naših igrača ako ništa drugo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare