To je to što me zanima!

Bale: Vraćam se u Real Madrid!

Posudba u Tottenhamu ističe mu u lipnju, a posljednju godinu ugovora s 'kraljevskim klubom' ima namjeru odraditi baš u Madridu. U Tottenhamu za njega nema mjesta od prve minute, a teško da će i u Realu...
Vidi originalni članak

Velški nogometaš Gareth Bale (31) otkrio je na reprezentativnom okupljanju da se namjerava vratiti u Real Madrid nakon što mu na kraju sezone isteče posudba u Tottenhamu!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hitronogi napadač odigrao je ove sezone 25 utakmica za Spurse i pritom zabio 10 golova i namjestio još tri, no nije standardan u 'udarnih' 11 Jose Mourinha tako da ostanak u Londonu za njega nije opcija. Doduše, nije bio niti će vjerojatno biti u užim planovima Zinedinea Zidanea, a ugovor s Madriđanima ga veže do 2022.

DAŠAK ŠPANJOLSKE 'Bocnuo kraljeve'? Bale je zabio gol za Spurse i viknuo: Vamos!

- Prvobitan plan je bio da odradim sezonu u Tottenhamu uoči Eura pa da se potom vratim u Madrid tako da je to i dalje moj plan. Uvijek mislim da je najbolje otići iz kluba kad momčadi ne ide najbolje, pogotovo se psihički udaljiti iz okružja kluba.

Tottenham je kao trenutačno šesta momčad Premiershipa izvan 'europske zone'. Iz Europske lige ih je na iznenađenje cijelog svijeta izbacio upravo Dinamo tako da su još uvijek u igri za tek jedan trofej ove sezone, a ni tamo neće imati lagan posao. U finalu engleskog Liga kupa igraju protiv Manchester Cityja, a Pep Guardiola je uvijek imao rješenja za svojeg prijatelja Mourinha.

Ipak, trenutačno se nalazi u Walesu i to mu je 'jedino na pameti'. Pred njegovom reprezentacijom su tri utakmice. Dvije kvalifikacijske za SP u Kataru (Belgija, Češka) te prijateljska s Meksikom. Barem je tamo voljen kad nije već nije nigdje drugdje.

- Fokusiran sam na utakmice za Wales koje su jako važne za nas. Zaboravljamo život u klubu i koncentriramo se na njih.

Bale je stigao u Real 2013. za 100 milijuna eura te odigrao 251 utakmicu u kojoj je zabio 105 golova i asistirao za njih još 68, no kad se Zizou vratio na klupu 'kraljevskog kluba' prošle sezone odigrao je tek 20, od kojih je u većinu ušao s klupe.

POVRATAK NA OTOK Baleov ljutiti agent: 'Real treba ljubiti tlo po kojem on hoda...'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • paolo98 24.03.2021.

    Vratio ga Oršić na tvorničke...

  • City4Life 24.03.2021.

    Blesav je ak se vrati u real, tamo nece igrat. Odigrao je on svoje u realu, zabio u 3 velika finala, osvojio trofeje, al vrijeme za novi izazov. Sad nek proba s tottenhamom nesto osvojit i lagano u penziju igrat golf

  • johnny001122 24.03.2021.

    falile mu tribine, pa ce doci malo gledati kako igra Real.

Komentiraj...
Vidi sve komentare