To je to što me zanima!

Baleu baš i nije bilo do slavlja: Pogledajte njegovu reakciju

Velški reprezentativac Gareth Bale u dresu Reala gotovo i da više ne postoji, a u pobjedi 'kraljeva' protiv Seville ostao je na klupi. Bale je u svlačionici stajao sa strane i promatrao suigrače kako se vesele
Vidi originalni članak

Real Madrid je 32. kolu španjolske lige nakon velikog preokreta svladao Sevillu s 3-2 čime je došao na korak do osvajanja prvenstva. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić doveo je Andalužane u vodstvo u 21. minuti susreta iz slobodnog udarca, a četiri minute za 2-0 zabio je Erik Lamela. Sevilla je u drugom poluvremenu prosula vodstvo, a 'kraljevi' su u konačnici slavili golovima Rodryga u 50., Fernandeza u 82. minuti i Benzeme u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Nakon nevjerojatnog preokreta i velike pobjede, uslijedilo je delirij u svlačionici Reala, ali čini se kako do slavlja jedino nije bilo velškom reprezentativcu Garethu Baleu (32). U dresu Reala gotovo da više i ne postoji, a ove sezone odigrao je samo sedam utakmica te je u svim natjecanjima zabio jedan gol. 

Video slavlja 'kraljevskog' kluba završio je na klupskim društvenim mrežama, a brojni navijači odmah su primjetili Baleovu reakciju.

Otpisani Velšanin stajao je sa strane i gledao suigrače kako se vesele i skaču od sreće. Pljeskali su jedni drugima dok je Bale šutke promatrao i gledao Ancelottija kako se grli igrače. 

Trener Real Madrida Balea je i ovaj put ostavio na klupi, a njegovo angažman za 'kraljeve' završit će na kraju sezone nakon devet godina. 

Real trenutačno ima 75 bodova te se nalazi na prvom mjestu,  a drugoplasirana Barcelona ima 15 bodova manje, isto kao i Sevilla i Atletico Madrid. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL STJEPANA URSE: BOKSAO JE S ALENOM BABIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 29

  • danko1471991 18.04.2022.

    Vraga bi slavili da je sudac svirao prekrsaj Camavinge sto bi znacilo drugi zuti i crveni ( i to prekrsaj za sprijecavanje kontre)... Ali naravno da nije sudio cak ni prekrsaj jer je svjestan da bi ga morao isključiti.. Nevjerojatno da Perez i kompanija kradu naveliko cak i uz VAR... Nikad losiji konkurenti u ligi i opet im treba pomoc ljudi u crnom... Sreca pa im protiv M. Citya ni oni nece moci pomoci... 

  • Palmanova 18.04.2022.

    zasto žene imaju noge?

  • bedak11 18.04.2022.

    Mozda najantipaticniji igrac ikad, gori od neymara i slicnih padavicara

Komentiraj...
Vidi sve komentare