To je to što me zanima!

Balić: Glavni krivac za poraz je njihov golman Darko Stanić

Pali smo, ali veći problem bio je Stanić nego naš pad. Čovjek je počeo sve braniti i nismo se iz toga znali izvući. Uništio nas je, rekao je Ivano Balić nakon poraza...
Vidi originalni članak

I zadnja nada gasila se u tim trenucima, pet minuta prije kraja, kad je srpski “siledžija” Beljanski opalio Ivana Balića. Ostao je Balić ležati nekoliko trenutaka, ali potom je ustao i nastavio...

- Ma ništa posebno to nije bilo, takvih udaraca bude tisuću - rekao je Ivano Balić.

Pao je on, ali u drugom poluvremenu pala je i Hrvatska. I više nije ustala do kraja.

- Je, pali smo, ali veći problem bio je Stanić nego naš pad. Čovjek je počeo sve braniti i nismo se iz toga znali izvući. Uništio nas je - kaže Ivano. Gađali su ga iz publike, grubo vrijeđali, ali ne dira to njega previše.

- Pa što ima veze... To je normalno, nije uopće teško igrati u takvom okruženju. Zapravo mi je gušt igrati kad je tako, mislim da je svima nama tako - govorio je Balić.

No glave naših reprezentativaca uglavnom su bile pognute, znali su kakvu su priliku uprskali.

- Nismo iskoristili ono što nam je u prvom poluvremenu bilo ponuđeno na pladnju. Nudili su nam se, bili su jako nervozni, ali stalno smo ih vraćali u život. Čim je Stanić počeo braniti, tu je bio kraj. Dobili su krila, navijači su ih nosili, a mi smo potpuno potonuli... - rekao je Igor Vori.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • mah22 28.01.2012.

    ma sami smo si krivi za poraz.... gdje su bila jučer naša krila na utakmici? točnije na cijelom prvenstvu ih nema......... samo smo se bez potrebno zabijali u sredinu gdje je srpska obrana bila najgušća.......... sjetitte se samo duvnjakova prodora: krila mu slobodna na obadvije strane, ali ne on mora kroz sredinu. gospodo, sami smo si krivi,. no svejedno izboriti polufinale nije mala stvar, a sutra dobivamo španjolsku i broncu. živjeli

  • asiko 28.01.2012.

    Dečki glavu gore, izađite ponosni iz ove bitke i sa broncom oko vrata!! sljedeća postaja je London, tamo ćemo osvojit zlato!!! Samo hrabro!!

  • ĐorđeŠkrivan 28.01.2012.

    svaka cast za balica......al sta da smo svi mi iz regije jedna drzava...bilo bi dosadno igrati i rukomet i vaterpolo i sve..:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare