To je to što me zanima!

Balić: Naravno da ne ide kad te kradu ta dva idiota od sudaca...

Poraz Hrvatske 24-22 od Španjolske ispratilo je čak četiri tisuće naših navijača. Ivano Balić razočaran je suđenjem u Novom Sadu i ponovno se obrušio na suce
Vidi originalni članak

Novi Sad bio je obojen u kockasto, četiri tisuće navijača došlo je povući Hrvatsku do nove pobjede, Alilović je opet branio odlično, gotovo cijelu utakmicu Španjolci su nas “lovili”... Sve je djelovalo idealno, a završilo je porazom. Nije išlo.

- Pa normalno da nije kad te suci kradu, kad se moraš boriti protiv suparnika i ta dva idiota. Sudili su gluposti i idiotarije i meni se to više stvarno ne da - ljutit je bio Ivano Balić, koji nije imao svoj dan.

Dobio je najveću minutažu dosad, a bio je naš najlošiji igrač. I najnervozniji, to pogotovo.

- Još od Atene uvijek je isto. Kad god treba nešto napraviti, evo sudaca. Stvarno mi je već pun kufer svega - kaže Balić.

Španjolci su slavili kao da su postali europski prvaci, a hrvatske glave uglavnom su bile pognute. Domagoj Duvnjak pošteno je opalio reklamu na putu do svlačionice.

- Ma razočaran sam... Dobro smo krenuli, imali sve u svojim rukama, a onda neobjašnjivo stali - rekao Duvnjak, a Igor Vori dodao:

- Ne treba raditi tragediju od ovog poraza, još imamo šanse.

A “dalje” su Francuzi u utorak. Kakvi god bili, nije se baš ugodno vaditi na njima.

- Gadna, gadna, gadna utakmica, s velikom težinom. Nisu u idealnoj formi, ali imaju veliku kvalitetu. Bit će teško - zaključio je Blaženko Lacković.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Markoviču Jedi Govna 23.01.2012.

    Opet sudci krivi. Ajde Balicu umukni budalo.

  • brdskijebač 23.01.2012.

    Čuj sad kriv sudac ! nemoj Baliću srat da nisi gubio one lopte na kraju kad je najviše trebalo nebi ti oni ništa mogli,ako te neide pa sjedi brate na klupu i odmaraj !!

  • miki9763 23.01.2012.

    Samo pogledajte čiji se igrači forsiraju i sve vam bu jasno...e gobac,gobac

Komentiraj...
Vidi sve komentare