To je to što me zanima!

Balić: Oduševio me Loke i onaj čudesni Škof na golu

Odigrali smo jako dobro, a najvažnije je da smo uzeli nova tri boda, rekao je Ivano Balić nakon pobjede Zagreba nad Alingsasom u Areni Zagreb
Vidi originalni članak

Oduševljen sam Loekom, jedan je od tri najbolja pivota, uvijek se nađe u šansi. A Škof brani fenomenalno, neka samo tako nastavi. Odigrali smo jako dobro, a najvažnija su dva boda, rekao je nakon utakmice, u kojoj je Zagreb pobijedio 30-21, Ivano Balić.
- Prije utakmice nismo znali ništa o Šveđanima. Sada sa četiri boda idemo u Hamburg. Imamo deset dana da se pripremimo. Najbolja stvar je što putujemo u Hamburg gdje imamo već trojicu 'naših' - našalio se Denis Špoljarić, misleći na Duvnjaka, Vorija i Lackovića, bivše Zagrebaše, a sada igrače HSV-a.
I trener Zagreba bio je zadovoljan svojim pulenima.
- Još se tražimo u napadu i obrani, ali sve u svemu, zadovoljan sam. Dobra je stvar što sam mogao isprobati sve igrače jer smo imali dovoljno veliku prednost. Ovi mladići su zadnjih 15 minuta odigrali jako dobro, to im je škola - rekao je trener Maglajlija.
Najbolji strijelac Lazarov misli da mogu i bolje.
- Odigrali smo borbenije nego u Norveškoj, a ova momčad može i bolje - uvjeren je Kiro.
Šveđanin hrvatskih korijena, igrač Alingsasa, Bliznac, bio je oduševljen Zagrebom.
- Zagreb je među najboljim ekipama u Europi. Ovaj Škof čuda brani. Mi smo zadovoljni ulaskom u Ligu prvaka. Znate, imamo samo par profesionalaca, a svi ostali rade od 8-14 - rekao je Bliznac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plavocrni 08.10.2009.

    mene je Balić \"oduševio\" s tim koliko može jučer popit u Piranhi :) zajedno s ekipom.. :D

  • innelli 08.10.2009.

    Meni su svi bili dobri.

  • razumni...not 08.10.2009.

    nije loke cudo,on je nas unistio na prvenstvu u norveskoj,mlad igrac i kuzi se,al mi je najvaznje kaj se strlek vratio 100% spreman

Komentiraj...
Vidi sve komentare