To je to što me zanima!

Balićev suigrač nudi se preko Twittera: 'Visok sam i simpa...'

'Nudi se rukometaš na prodaju. Visok, simpatičan i iskusan. Ovdje kontaktirati, napisao je bivši suigrač Ivana Balić i Jakova Gojuna u Atletico Madridu, Alberto Val
Vidi originalni članak

Sada već bivši suigrač Ivana Balića i Jakova Gojuna u propalom Atletico Madridu, malo poznati Španjolac Alberto Val (27), odlučio je novi klub potražiti ni manje ni više nego preko - Twittera.

I dok je većina igrača Atletica bez problema pronašla novi klub ili u najmanju ruku ima slatke brige s ponudama, Val ponuda očito baš i nema pa je tako sam krenuo u potragu.

'Nudi se rukometaš na prodaju. Visok, simpatičan i iskusan. Ovdje kontaktirati. Molim da se ne javljaju momčadi s financijskim problemima. Hvala', napisao je Alberto na svom profilu na Twitteru.

Atletico Madrid ugasio se prije desetak dana i od tada su svi rukometaši slobodni potražiti novi klub. Od naših Jakov Gojun je prešao u PSG, dok Ivano Balić i dalje traži novu destinaciju. S druge strane Val je u Atletico došao ove godine iz rumunjske Constante, no nije imao sreće da s nekad najboljim klubom na svijetu krene u pripreme. Upravo suprotno, postao je slobodan i prije no što je sezona krenula. Ako ništa drugo, zainteresirani mogu barem biti sigurni da je duhovit...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MalawaC 23.07.2013.

    Bolje da se slikao gol s ledja kao Stanija i raznorazne pa bi se bolje "prodao"...he he he he

  • nikluk20 23.07.2013.

    dovedite ga co zagreb....dobar je to igrač...a jeftin

Komentiraj...
Vidi sve komentare