To je to što me zanima!

Balkan-Clasico u Celju: 'Bilo je tu rivaliteta, pa čak i mržnje...'

Rukometaši PPD Zagreba danas (20 sati) gostuju kod rivala kojeg dobro pamte neke starije generacije. I jedni i drugi u prvom kolu Lige prvaka su pobijedili...
Vidi originalni članak

U naše vrijeme bile su to strašne utakmice. I Zagreb i Celje pucali su na naslov prvaka Europe, u ta dva kluba bile su gotovo kompletne reprezentacije Hrvatske, Slovenije, ali i Srbije. Strašan rivalitet je to bio, sjeća se Mirza Džomba (38).

Danas su ambicije hrvatskog i slovenskog prvaka kudikamo niže, ali ponovno se sprema utakmica visokog naboja.

- Sjećam se da je nas policija čekala već na granici, na te utakmice su išli i BBB-ovci, a količina animoziteta, pa čak i obostrane mržnje, bila je ogromna. Pa zamislite, mene je jedanput čak i naš Mana Jelčić, koji je igrao za Celje, tako zakačio da sam pao ravno na bradu i pošteno je razbio. To i danas dobro pamtim - kaže Džomba, koji je gledao i Zagreb protiv Kiela i Celje protiv Bešiktaša:

- Iskreno, Celje me nije impresioniralo. Zagreb ima veliku šansu uzeti dva boda i povezati ih s onima od Kiela, a to bi bilo fantastično za početak Lige prvaka.

Zagrebaše očekuje puna dvorana i velik pritisak, ali spremni su na sve to.

- Od svih ljudi u dvorani meni će biti najteže. Trener sam Zagreba i izbornik Slovenije, teško je tu potpuno isključiti emocije. Međutim, važna mi je samo pobjeda - kaže Veselin Vujović

Idi na 24sata

Komentari 17

  • daljinac 27.09.2015.

    Nije baš neki interes za njihove utakmice !

  • LebronPetrovic 27.09.2015.

    Zagreb nije na Balkanu. Možda na granici. A Celje definitivno nije !

  • 26.09.2015.

    istukli ih momci i dobili hahhaha.. kapa do poda

Komentiraj...
Vidi sve komentare