To je to što me zanima!

Balotelli dao 2000 € za taksi: A svi misle da je čovjek blesav...

Morao je na sastanak s menadžerom koji ga je čekao u Londonu. Mario Balotelli je uzeo taksi od Manchestera do Londona i natrag. Cijena? Prava sitnica - 2000 eura
Vidi originalni članak

Mario Balotelli sastao se sa svojim menadžerom Minom Raiolom u Londonu. Napadač Manchester Cityja i talijanske nogometne reprezentacije do engleske je prijestolnice stigao taksijem. Ne bi to bilo ništa neobično da udaljenost između Manchestera i Londona nije 260 kilometara.  

Balotelli je za ugodnu vožnju platio 2000 eura. Sitnica ako se uzme u obzir podatak da Mario Balotelli tjedno zarađuje nevjerojatnih 190.000 eura. Na treninge dolazi u nabrijanom Maserati GT-u vrijednom više od 200.000 eura. 

Nije poznato o čemu su pričali Mario i njegov menadžer. No talijanski se napadač vratio u Manchester istim taksijem. Njegov je Maserati bio parkiran u vili. Dosad je Balotelli u Engleskoj platio prometne kazne u visini od 11.000 eura. Možda je shvatio da će ga taksi koštati manje. Nedavno mu je Tevez rekao:

- Mario, mućni malo glavom. Nije čudo da ljudi govore da si blesav.

Koji je bio Balotellijev odgovor?

- Nisam blesav. Gledaj, teško je.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • vave10 11.12.2012.

    hmmmmmmmmmmm kome da vjerujes ? http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFVVkulEVEkJtudKnX&tmpl=coranto_eng_news

  • matej95 11.12.2012.

    zavidni ste jer nas može sve zajedno kupit i još pišat po nama, nemojte sprdat čovjeka, legenda je :D

  • WOMANIZER 11.12.2012.

    kakve su mu to ped**ske slušaljke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare