To je to što me zanima!

Balotelli kod Marina i Marića

Nakon dugog perioda bez kluba i treniranja u talijanskom četvrtoligašu, Mario Balotelli odlazi u Monzu do kraja sezone. Tamo ga čeka hrvatski nogometaš, bivši napadač Osijeka Mirko Marić
Vidi originalni članak

Bivši napadač Manchester Cityja i Liverpoola Mario Balotelli (30) potpisao je za AC Monzu, ekipe Serie B, do kraja sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Balotellija potjerali s treninga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijan je već neko vrijeme bez kuba jer je ispadanjem Brescie u Drugu ligu postao slobodan igrač nakon čega je trenirao u talijanskom četvrtoligašu Franciacorti.

Do sada je u karijeri nosio dresove nekoliko europskih nogometnih velikana, uključujući one Intera, Milana i Liverpoola, a proteklu sezonu proveo je u Bresciji gdje je u 19 utakmica zabio pet golova. 

Za talijansku reprezentaciju odigrao je 36 utakmica i postigao je 14 golova, ali posljednji nastup u dresu "azzurra" ostvario je 2018. godine.

Berlusconijeva Monza trenutno je deveta na ljestvici, a za talijanski klub igra bivši veznjak Tottenhama Kevin Prince-Boateng, bivši napadač Osijeka Mirko Marić i dinamovac Antonio Marin.

Balotelli je osvojio Ligu prvaka, tri naslova u Seriji A, Coppa Italia i talijanski Superkup s Interom, za kojeg je u 86 utakmica postigao 28 golova.

S Cityjem je osvojio Premier ligu i FA kup, postigavši ​​30 golova u 80 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HatersGonnaHate 08.12.2020.

    Antonio MARin, Mirko MARić i MARio Balotelli - MARinada u napadu!

  • 08.12.2020.

    Antonio Marin, Mirko Marić i Mario Balotelli. Pa da budemo realni, jedna solidna trojka naprijed za klub iz druge lige.

  • arow 08.12.2020.

    Kad bi jos netko protumacio sto radi on u kuci Galijanija unatoc zabrani u ItalijiBalotelli je skup i ako dodje besplatno

Komentiraj...
Vidi sve komentare