To je to što me zanima!

Balotelli: Imam još 8 utakmica da izborim mjesto za Euro 16.

U ovih osam utakmica dat ću apsolutno sve od sebe da izborim svoje mjesto na Euru i da pokažem vodstvu kluba da ozbiljno računa na mene i sljedeće sezone, rekao je Balotelli
Vidi originalni članak

Talijanski nogometaš Mario Balotelli poručio je kako u sljedećih osam utakmica, koliko je ostalo do kraja nacionalnog prvenstva u Italiji, ima ozbiljnu namjeru natjerati vodstvo Milana i talijanskog izbornika Antonija Contea da računaju na njega na Europskom prvenstvu, ali i sljedeće sezone u Seriji A.

- U ovih osam utakmica dat ću apsolutno sve od sebe da izborim svoje mjesto na Euru i da pokažem vodstvu kluba da ozbiljno računa na mene i sljedeće sezone. Nadam se da ću svojim igrama uvjeriti Milan da me kupi - rekao je Balotelli.

Nogometaš se sastao sa sportskim direktorom Milana Adrianom Gallianijem, koji je, kao i Balo, izrazio istu želju. Balotelli je uvjeren kako skepticima može pokazati da mu je mjesto na Euru, ali Gazzetta dello Sport navodi kako je malo vjerojatno da će ga Antonio Conte pozvati u reprezentaciju, bez obzira na učinak u narednim utakmicama.

Conte je već testirao sve igrače koje će voditi u Francusku, a talijanski mediji vjeruju kako izbornik nema ni volje ni vremena posvetiti vrijeme Balotelliju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • viscuma 02.04.2016.

    Samo se ne priblizavaj Liverpoolu

  • zastorljev616 02.04.2016.

    ahahaha. kak ne kontate. odlucio je dati tu izjavu bas danas. ocito je da je to sala za 1.april. ah taj mario :-)

  • eduardo14 01.04.2016.

    ma di ce balotelli, pelle je trenutno bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare