To je to što me zanima!

Balotelli: Možete se smijati, ali ja želim biti najbolji na svijetu!

Na ljestvici od 0 do 10, ja sam stao na pet, no mogu doći do desetke. Želim na taj nivo, želim osvojiti Ballon d'Or i postati najbolji igrač na svijetu, rekao je Mario
Vidi originalni članak

Prije četiri godine na Euru u Poljskoj i Ukrajini susrele su se Njemačka i Italija. Utakmica se igrala u Varšavi 28. lipnja, a Nijemci su, baš kao i večeras, bili blagi favoriti. Slavili su Talijani rezultatom 2-1, dok je apsolutni junak nogometnog klasika bio danas zaboravljeni Mario Balotelli (25).

Prije četiri godine nitko mu ništa nije mogao

Poslije 36. minuta Prandellijevi 'azzurri' imali su dva gola prednosti jer je Mario zabijao u 20. i 36. minuti. Posebno upečatljiv bio je drugi gol kojim je probio sjajnog Manuela Neuera i tadašnji je napadač Manchester Cityja djelovao nezaustavljivo. Italija će do kraja utakmice promašiti nekoliko dobrih šansi, a Ozil počasnim golom pred kraj ublažiti poraz 'elfa'.

Ekscentrični Balotelli tempirana je bomba. Od tog je Eura posve 'izbrisan' s nogometne mape, najviše zahvaljujući svojim hirovima ili preciznije, nesređenoj glavi. Njegova djetinjasta osobnost remetila mu je profesionalizam i kao takvog, treneri ga nisu mogli tolerirati. Pokušavao je 'prodrmati' karijeru u Liverpoolu i Milanu, ali to je bilo sve za zaborav.

Danas se vratio na Anfield kod Jurgena Kloppa i odmah ponudio svoje mišljenje za Corriere della Sera:

'Još nije kasno za mene, opušten sam'

- Po mom viđenju, nisam napravio dovoljno, mogu puno bolje. Ali treba mi vremena. Na ljestvici od 0 do 10, ja sam stao na pet, no mogu doći do desetke. Želim na taj nivo, želim osvojiti Ballon d'Or i postati najbolji igrač na svijetu - započeo je Talijan, pa nastavio:

- Shvatio sam da sam zadnje dvije godine krivo potrošio. Umjesto da sam došao do desetke, ostao sam na petici. Možda će nekima zvučati smiješno da želim osvojiti Ballon d'Or, ali ja još nisam pokazao sve najbolje od sebe. Još nije kasno za mene. Zadnje dvije godine radim ozbiljnije na sebi, ali rezultati još nisu stigli. No, ja sam opušten - rezimira talijanski napadač.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Marko Pejić 03.07.2016.

    on je propao a hoće biti naj na svijetu

  • jack07 02.07.2016.

    Kralj!

  • Xyster 02.07.2016.

    Odkada se smirio, nema ništa od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare