To je to što me zanima!

Bananu trebao pojesti Neymar, sve su isplanirale PR službe...

Zapravo je prvo bilo zamišljeno da Neymar pojede bananu, ali na kraju je to napravio Alves. Nije ni bitno, rekao je Ketzer, koji radi za PR službu koja je sve isplanirala...
Vidi originalni članak

Španjolski AS piše kako je Alvesov potez kojim se narugao primitivnim navijačima zapravo dogovoren. PR služba savjetovala je Neymara i Alvesa da reagiraju u slučaju rasističkog incidenta kao na utakmici s Villarrealom i Alves je reagirao.

U katalonskom derbiju Espanyola i Barcelone u ožujku ove godine iz publike su se čuli rasistički povici prema Daniju Alvesu i Neymaru, a kamera je zabilježila i jednu bananu koja je doletjela iz publike.

Iz PR službe Loducca dogovorili su s Neymarom i Alvesom da sljedeći put reagiraju i pripreme se u slučaju incidenta. Potez Alvesa kojim je, na prvi pogled, instinktivno uzeo bananu i pojeo je, zapravo je dogovoren.

- Djela govore više od riječi. Ovo što je Alves napravio ne treba prijevod, a vidjeli smo kako je to završilo, viralno. Zapravo je bilo zamišljeno da Neymar pojede bananu, ali na kraju je to napravio Alves. Zapravo je svejedno - rekao je za španjolski AS Guga Ketzer, koji radi za PR službu Loducca.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Mike O' Milla 01.05.2014.

    potez niti je simpatican niti je hvale vrijedan pogotovo kada ga napravi takvo ***** kao sto je Dani Alves.... Nije bitno jesi crn,,, bjel,, narandžast,, ljubicast bitno je kakav si covjek,, a Dani Alves sigurno nije dobar covijek dokazao je to nebrojeno puno puta !!

  • Brckoboy Armel 01.05.2014.

    ma gluposti..ovo da povjerujem nemogu a ovaj klinac sto je bacio bananu velika mogucnost da zavrsi u cuzi a ako i zavrsi moze da se zahvali alvesu sto je pojeo bananu jer da nije nebi doslo do ovolike medijske paznje jer svako kolo u ligi spanskoj ima povika imitiranja majmuna i banana na terenu toliko da je postalo normalno kao i u italiji...malo previse daju paznju ovom slucaju..

  • uberschallgeschwindigkeit 01.05.2014.

    pa sto predstavlja ta j...a banana???zasto je gledatelj dobio dozivotnu zabranu dolaska na stadion???

Komentiraj...
Vidi sve komentare