To je to što me zanima!

'Banić se navodno probudio u bolnici. Vojtko je zabio gol za remi pa je plakao u svlačionici'

Hibridi, to su jako skliski tereni.Više si na ledu nego što igraš nogomet i onda se dogodi greška kao kod Vojtka. Zabio je gol i plače u svlačionici. Nadam se da će sve biti u redu, misli kluba su s Banićem, rekao je Sopić
Vidi originalni članak

Predsjednik Črnko zvao je ljude u bolnici i Banić se navodno probudio. Ono što sam vidio kad je izlazio s terena, nije bio pri svijesti. Molit ćemo se za njega da bude dobro, ipak je ovo igra, a ne rat, rekao je trener Gorice Željko Sopić nakon što je uzeo bod u zadnjoj minuti protiv Lokomotive (2-2) na Kranjčevićevoj.

NEMILE SCENE Vojtko slučajno nokautirao svog golmana, igrači odmah pozvali hitnu: Banića odvezli u bolnicu

Podsjetimo, u drugoj minuti sudačke nadoknade je u trku u obranu Matuš Vojtko slučajno koljenom u glavu pogodio svog golmana Ivana Banića koji je pao u nesvijest, a odmah je intervenirala i hitna pomoć te odvezla Banića u bolnicu. Nakon toga je upravo Vojtko zabio za veliki bod iz slobodnjaka pred sam kraj utakmice. 

- Ponovno ću reći, a onda će opet pričati da Sopić govori gluposti. Znate kakvi su ovi naši hibridni tereni, ovaj je čak bio i dobar, ali to su jako skliski tereni. Više si na ledu nego što igraš nogomet i onda se dogodi greška kao kod Vojtka. On je zabio gol i plače u svlačionici. Nadam se da će sve biti u najboljem redu, misli cijelog kluba su s Banićem i njegovim zdravljem - objasnio je trener Gorice.

Na kraju se i osvrnuo na samu utakmicu koja je bila jedna od najboljih za gledatelje ove sezone.

LOKOMOTIVA - GORICA 2-2 VIDEO Utakmica sezone! Gorica uzela bod u 98. minuti, a ostala bez Banića: Završio u nesvijesti

- Što se tiče utakmice, cijeli tjedan upozoravam da je Lokomotiva najpotentnija po pitanju tranzicije. Napravili smo veliku grešku kod drugog gola, dali im šansu da odu na 3-0. Da smo mi zabili za 1-0 iz prilike koju smo imali, vjerojatno bi pobijedili. Kad sve zbrojimo, mogu skinut kapu svojim igračima. S igračem manje, s Raspopovićem na golu, ovo je za napisati romane - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • remwheek 02.05.2023.

    Otvorena potraga za se.ksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ----> shrinke.me/kisa

  • Rick&Morty 01.05.2023.

    Pa jel ovo moguce…Televisa presenta…

  • ZG - KAJ 01.05.2023.

    Ajmo Gorica, ajmo Sopić...

Komentiraj...
Vidi sve komentare