To je to što me zanima!

Barbarić: Jedva smo čekali da ova utakmica završi...

Šibenik je pobijedio Dinamo 2-1 i izborio nastup u Europi. Zdravko Mamić nije mogao gledati takvu blamažu, otišao je sa stadiona nakon sata igre
Vidi originalni članak

Dobro smo počeli, ali eurogol Alispahića nas je potpuno poremetio, pravdao se trener Dinama Kruno Jurčić nakon poraza u Šibeniku.
No, nije se sjetio kako su njegovi nogometaši punih sat vremena imali igrača više, nakon što je u 31. minuti zbog udaranja Barbarića isključen Ermin Zec. A najbolju mu je poruku poslao Zdravko Mamić koji je stadion na Šubićevcu napustio sredinom drugog poluvremena jer jednostavno nije mogao gledati “zujanje” svojih preplaćenih zvijezda. No prave su zvijezde bili nogometaši Šibenika, prije svih Mehmet Alispahić koji je eurogolom sa više od 30 metara već u 18. minuti utakmice probio usnulog Butinu. Samo tri minute kasnije Antonio Jakoliš pobjegao je Cufreu i zapečatio Dinamovu sudbinu. Dodo je u 86. minuti tek ublažio poraz...
- Igrali smo protiv prvaka ali znali smo njegove slabosti. Iskoristili smo ih i izborili Europu - rekao je trener Šibenika Branko Karačić.
Tomislav Barbarić najzornije je dočarao stanje u Dinamovoj momčadi:
- Jedva smo čekali da ovo završi...

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nizozemac 09.05.2010.

    Jedva ste cekali da Utakmica zavrsi da sjednete u bus i da idete na Festu Plava noc a za rezultat nije bitno e blago i vama i tko vas finansira sramota.

  • Robi_94 09.05.2010.

    Da je prvenstvo trajalo još par kola , bila bi još Cibalia prvak :)

  • BERISLAE 09.05.2010.

    Šta bi se sad svi trebali tješit što je Dinamo prvak i to je po Jurčiću dovoljno? Pa to me podsjeća na to kad je moj razred bio prvak škole u nogometu i ponadali smo se da ćemo svi postat nogometne zvijezde,ali nisam samo napisao da smo pobijedili 5 razred kojeg bi pobijedile i naše cure iz razreda.Ista takva stvar je u Dinamu,čim dođe neka iole organizirana europska ekipa ovakav Dinamo nema šanse,pa će nam opet prodavat priču kako nam je falilo malo sreče,a i sudac nas je pokrao,teren je bio težak,ili još gore već vidim Mamića kako proklinje hudu sudbinu jer njihov glavni igrač je dobio taj dan kraće radno vrijeme,i nakon posla(jer je amater),zabio odlučujući gol za neki klub tipa Braj Wranders,Sligo,ili estonski Tulevik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare