To je to što me zanima!

Barca '79. prodala zvijezdu jer nije htjela dodati WC papira...

Johan Neeskens je tri godine zaredom bio najbolji strani igrač u Primeri, a nakon što je tadašnjem predsjedniku Barcelone Joseu Luisu Nunesu odbio dodati WC papir, morao je otići
Vidi originalni članak

Objavljeno je to u novoj knjizi povjesničara Manuela Thomasa i novinara Frederica Porta pod naslovom Barca Inedit. Premda je bio velika Barcina zvijezda, Nizozemac Johan Neeskens morao je otići. Tri puta zaredom bio je najbolji strani nogometaš Primere, a "incident" s WC papirom koštao ga je karijere u 'blaugrani'.

Naime, prilikom jedne utakmice u Alicanteu na stadionu Jose Rico Perez, tadašnji predsjednik Barcelone Jose Luis Nunes imao je problema s probavom, a kad je sjeo na WC školjku obaviti veliku nuždu shvatio je da nema papira. U blizini se našao Johan Neeskens, koji se oglušio na bespomoćno zapomaganje predsjednika i nije mu donio papira.

- Navijači niti najmanje nisu bili oduševljeni što je njihova zvijezda morala otići u New York Cosmos - stoji u knjizi, a umjesto Nizozemca u Barcu je stigao Allan Simonsen.

Neeskens, inače jedan od najplemenitijih nizozemskih veznjaka u povijesti, se vratio u Barcelonu 2006. godine gdje je radio kao pomoćni trener Franka Rijkaarda, ali je dobio otkaz. Nije uspio impresionirati tadašnjeg predsjednika Barcelone Joana Laportaa. Ponekad se isplati pomoći čovjeku "u nevolji".

Idi na 24sata

Komentari 17

  • montello 15.03.2016.

    e i? šta sad

  • mali tomicalomica 15.03.2016.

    Baš stvarno dobar članak za razonodu u WC u

  • paulomacado 14.03.2016.

    u barcu sve nesto oko šupka se vrti

Komentiraj...
Vidi sve komentare