To je to što me zanima!

Barca izgubila, Alen pokušao 'panenku' pa pogodio gredu

Chelsea je nakon penala u Washingtonu pobijedio Barcelonu. Nakon 90 minuta bilo je 2-2, a penale su za europskog prvaka promašili Alen Halilović i Gerard Pique
Vidi originalni članak

U utakmici španjolskog i engleskog prvaka bolja je bila momčad Josea Mourinha. Chelsea je u Washingtonu nakon penala pobijedio Barcelonu 6-4, a tragičari raspucavanja bili su Alen Halilović i Gerrard Pique . Nakon 90 minuta bilo je 2-2 i odmah se pristupilo penalima. Četiri Chelseajeva igrača pogodila su, no već spomenuta dvojica iz Barcelone promašila su penale i Mourinho je mogao pobjednički dići ruke protiv mrske mu Barce.

Ivan Rakitić igrao je do 60. minute, a Alen Halilović od 73. te je kod penala pokušao izvesti 'panenku' . I uspio je prevariti golmana Chelseaja, no loptu je prejako potkopao i ona je završila na gredi.

Vidjeli smo i fantastičnih poteza u prilično zanimljivoj utakmici. Prije svega to su golovi Edena Hazarda u 10. te Luisa Suareza u 52. minuti.

Belgijac je primio loptu oko centra terena, prošao četiri igrača Barcelone i nakon slaloma sjajno zabio. Uzvratio je početkom drugog poluvremena Suarez koji je lažnjakom prevario cijelu obranu Chelseaja pa sjajno prebacio Courtoisa. Barcelonu je u vodstvo doveo Sandro lijepim golom u 66. minuti, no Cahill pet minuta prije kraja odvodi utakmicu do penala.

Luis Enrique prilično je promiješao prvu postavu. Rakitić je zaigrao u vezi uz Busquetsa i Gumbaua, u napadu su uz Suareza bili Ramirez i El Haddadi, a u obrani Douglas, Bartra, Mathieu i Adriano. Jose Mourinho nije imao toliko promjena u prvih 11, no zabrinuti ga može što se nakon sat vremena igre ponovno ozlijedio Diego Costa.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Glasaj za HSP1861 30.07.2015.

    Kad nemas ni 20 a umislis da si Messi i onda radis pizdarije.On bi mogao igrat u aReala Ili Citya tamo su svi napucani a nigdje ne lete.

  • lionjumps 29.07.2015.

    koji balavi drznik....

  • dida123 29.07.2015.

    Što je bio to je i ostao - prepotentni balavac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare