To je to što me zanima!

"Barca je cijeli dan nagovarala Inter da pusti Matea Kovačića"

Razgovori između Barce i Intera trajali su cijeli dan. Ali iz Intera su Španjolcima jasno dali do znanja da od prodaje Kovačića nema ništa, rekao je novinar Di Marzio
Vidi originalni članak

Milanski Inter odbio je ponudu Barcelone za hrvatskog veznjaka Matea Kovačića, tvrdi poznati talijanski novinar Gianluca Di Marzio. Barca je, prema njegovim navodima, cijeli 1. rujan pokušavala nagovoriti čelnike Intera da puste Matea na Nou Camp.

- Razgovori između Barcelone i Intera trajali su cijeli dan. Ali u Interu su Španjolcima jasno dali do znanja da od prodaje Kovačića nema ništa - rekao je novinar SkyItalia.

Mateo Kovačić ima ugovor s Interom do 2017. Kova je nedavno zabio prve golove za Inter. Hrvatski igrač je u čudesnoj predstavi u 4. pretkolu EL-a zabio "hat-trick".

- Razvija se točno onako kako bi trebao. Od njegovog talenta momčad može samo profitirati. Mateo je igrač oko kojeg želimo graditi momčad - rekao je trener Intera, Walter Mazzarri.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • tornado65 02.09.2014.

    nedaj ga pogotovo ne njima

  • wanderer8 02.09.2014.

    Šteta,kovačić je dobar igrac i mislim da bi dobro napredovao u Barci!

  • MILF Hunter 02.09.2014.

    Ne znam koliko ima u ovome istine, jer da je Barca željela kupiti još nekoga, imala bi spremnu alternativu u slučaju da se Kovačićev transfer ne ostvari (kao što se nije ni ostvario), a ona alternative nije imala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare