To je to što me zanima!

Barca kiksala kod Halilovića: Atletico stigao na minus pet

Rakitić je ušao u igru za Barcu u 63. minuti i upisao 200. nastup u dresu blaugrane, a Halilović je za domaćina odigrao zapaženu partiju. Sljedeće kolo susreću se Barcelona i Atletico na Camp Nou
Vidi originalni članak

Barcelona je kiksala na Kanarima. U utakmici s jednim od kandidata za ispadanje, Las Palmasom, odigrali su samo 1:1 i sad se njihova prednost u odnosu na prvog pratitelja, madridski Atletico, smanjila na samo pet bodova. Iduće kolo dočekuju Madriđane na Camp Nou i ta će utakmica odlučiti prvaka.

Barceloni je prednost fantastičnim pogotkom, ukupno 23. u ligi, donio Messi, a izjednačio je Calleri početkom nastavka s bijele točke. Kod Barce je Rakitić igrao od 63. minute, dok je kod domaćina Alen Halilović odigrao cijelu utakmicu i pružio zapaženu partiju.

Kiksu unatoč, Barca je i dalje nepobjediva ove sezone u ligi. A njihov niz neporaženosti sad iznosi čak 33 utakmice. Sve je bliži i rekord Real Sociedada iz sezone 1979/80, kad su bili neporaženi 38 utakmica (računajući i šest iz prethodne).

Odličnu šansu u 8. minuti zapucao je Luis Suarez. On i Messi išli su 2 na 1, Messi je proigrao Urugvajca, ali dao je nešto lošiju loptu i vratar je uspio ući u šut Barcinom napadaču.

U 11. minuti Las Palmasov vratar Chichizola skinuo je odličan udarac Lionela Messija iz slobodnog udarca, ali čini se da bi lopta išla van okvira vrata. A popravni iz slobodnjaka, Messi je pretvorio u pogodak. I to kakav! Prekršaj je bio na njemu, a s jedno 17 metara zakucao je loptu u vratarev kut. Skinuo paučinu i vratar je tu mogao vrlo malo. Ništa zapravo...

Alen Halilović je u 25. minuti sa nekih 18-19 metara, malo iskosa zdesne strane, pucao iz slobodnog udarca preko zida, ali i preko gola.

Nastavak utakmice počeo je loše za Barcelonu, nakon samo tri minute dosuđen je kazneni udarac za Las Palmas nakon prekršaja Vermaelena, a u pogodak ga je pretvorio Calleri. Bio je to prvi primljeni pogodak Barcelone u ligi s bijele točke nakon 79 utakmica, odnosno od studenog 2016. i utakmice sa Celtom.

U 63. minuti u igru je ušao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i tako upisao svoj jubilarni 200. nastup za katalonski klub.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • IgorKnežević 02.03.2018.

    Messi užasan

  • fantom na bickilu 02.03.2018.

    I dalje jedini ne porazeni klub u ligama 5tice,Golcina Messia,nadam se da ce i nakon nedjelje ostati u takvom ritmu,sudac blagi uzas....

  • Kapo 02.03.2018.

    Sve ce sjesti na pravo mjesto sto se tiče Barce poslje utakmice u nedjelju! Barca ce osvojiti prvenstvo bez poraza i netreba nikoga kritizirati a pogotovo Valverdea koji nezna još uvjek sto je poraz od kada je preuzeo klupu Barce! Loše faze u sezoni svaka momčad mora proći pa tako i velika Barcelona!! 🔵🔴💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare