To je to što me zanima!

Barca kiksala kod Sociedada, Real ostao sam na vrhu tablice

Nogometaši Barcelone već peti put zaredom ne znaju za pobjedu na gostovanju kod Real Sociedada. Ovaj put izgubili su 1-3 i tako se odmakli od vodeće pozicije...
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone u 25. kolu španjolskog prvenstva gostovali su na Municipal de Anoeta stadionu kod Real Sociedada i doživjeli prilično šokantan poraz koji ih je sada ozbiljno udaljio od naslova prvaka. 

Pred oko 30 tisuća gledatelja prvo je u 32. minuti nakon jednog ubačaja sa strane loptu u svoju mrežu skrenuo Song, no samo četiri minute kasnije Messi je odličnim udarcem ipak poravnao rezultat s kojim se otišlo na odmor nakon prvih 45 minuta. 

U drugom djelu momčad Gerarda Martina nastavila je s blijedim igrama, dok je inspirirani domaćin dobio dodatna krila nakon što je u 54. minuti za novo vodstvo zabio Griezmann. Golman domaćina ispucao je loptu iz svog šesnaesterca, a glavom je nespretno odigrao Bartra te gurnuo u for Velu koji s lijeve strane odmah proigrava Griezmanna u sredini za 2-1 domaćina. Već četiri minute kasnije Griezmann je sada u ulozi asistenta te odlično proigrava Zurutuza koji pogađa za konačnih 3-1 i veliko slavlje domaćih navijača. Barca već peti put zaredom nije pobijedila na gostovanju kod Real Sociedada. 

Real bez Modrića lako protiv Elchea

U prvoj utakmici dana Real Madrid je pred 74.000 gledatelja na Santiago  Bernabeuu s 3-0 pobijedio Elche i tako preuzeo vrh tablice. Momčad Carla Ancelottija nastupila je u sastavu bez Luke Modrića koji odrađuje kaznu zbog nakupljenih žutih kartona. Golove za domaćina zabili su Illarramendi u 34., Bale u 72. te Isco u 81. minuti utakmice. 

Getafe je na gostovanju kod Celte odigrao 1-1, a pred oko 20.000 gledatelja goste je u vodstvo u 20. minuti doveo Lafita, da bi konačni rezultat postavio Rafinha u 59. minuti susreta. Sammir je cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuve gostujuće momčadi. 

Posljednju utakmicu subotnjeg djela programa igraju Almeria i Malaga

Idi na 24sata

Komentari 231

  • UsTaSa_3 24.02.2014.

    ovo je barcelona bez srice i sudaza sta ih maze

  • tecno mafia 23.02.2014.

    Barceloni u zadnje vrijeme ne ide sve po planu a Real sve to odlično iskorištava ali još ništa nije gotovo iako mislim da Real neče propustiti ovakav dar živi bili pa vidili. Real 4ever

  • Cristiano 777 23.02.2014.

    Kad Real Madrid izgubi napisu to preko cijele naslovnice,a kad Barca izgubi stisnu to negdi u kut,usput nigdje riječi o Bale-ovom golu,a kad neko iz Barce zabije malo bolji gol(što je rijetko) 5 dana stoji u naslovnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare